Spor
25 Haz 2024 12:28 Son Güncelleme: 25 Haz 2024 12:37

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu için rest çekti!

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'nu ısrarla isteyen Borussia Dortmund ve teklifte bulunan Arsenal'e rest çekerek 30 milyon euronun altındaki teklifleri kabul etmeyeceğini kaydettiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer için opsiyonlarına bakarken bir yandan da gelecek sezonun kadro planlaması için ayrılacak oyuncularını belirliyor. Kulübün ve Türk futbolunun günümüzdeki en değerli yıldızlarından Ferdi Kadıoğlu'nu Alman ekibi Borussia Dortmund istiyor.

Alman takımında teknik direktörlük koltuğuna oturan Nuri Şahin'in transferde ısrarcı olduğunu, Sky Sports Almanya muhabiri Florian Plattenberg de doğruladı.

Plattenberg şunları söyledi:

"Dortmund’un sol bek transferinde en önemli hedefi Kadıoğlu. Şu an masada. Dortmund 20-25 milyon Euro’yu gözden çıkardı"

İNGİLTERE'DEN DE TALİP VAR

EURO 2024’te milli forma ile iki maçta da yıldızlaşan ve direnç gösterilemeyen Portekiz maçında sahada ayakta kalan ender isimlerden olan Ferdi Kadıoğlu ile İngiliz devi Arsenal'in de ilgilendiği öğrenildi. İngiltere merkezli Sky Sports da Londra kulübünün bu transfere 15 milyon sterlin ayırdığını ileri sürdü.

FENERBAHÇE TABAN FİYATI BELİRLEDİ

Fenerbahçe yönetimi ise, bu gelişmeleri göz önüne alarak, piyasa değeri 24 milyon Euro olan 24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu için bonservis bedelini 30 milyon Euro olarak belirledi.