Spor
16 Tem 2024 19:57 Son Güncelleme: 16 Tem 2024 19:59

F.Bahçe bombayı patlattı! İşte maliyeti

Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Allan Saint-Maximin transferini resmen açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir." ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe'den peş peşe transfer bombaları gelmeye başladı. Son olarak Oğuz Aydın ve Cenk Tosun'u kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Allan Saint-Maximin konusunda da mutlu sona ulaştı.

İSTANBUL'A GELİYOR

Al Ahli'den Allan Saint-Maximin'i renklerine bağlayan, sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki futbolcuyu bu akşam Sabiha Gökçen Havalimanı'na getiriyor.

FENERBAHÇE AÇIKLADI

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir." denildi.