Spor
30 Haz 2024 16:35 Son Güncelleme: 30 Haz 2024 16:38

Fatih Altaylı’dan TFF’ye Bülent Korkmaz tepkisi: En kötü, en berbat, en iğrenç yönetilen federasyon!

Gazeteci Fatih Altaylı, Türkiye Futbol Federasyonu’nu için “gördüğüm en kötü, en berbat ve muhtemelen en ‘iğrenç’ yönetilen federasyon”, “beceriksiz ve basiretsiz” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı, Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) yerden yere vurdu. TFF için “gördüğüm en kötü, en berbat ve muhtemelen en ‘iğrenç’ yönetilen federasyon”, “beceriksiz ve basiretsiz” diyen Altaylı, Türkiye’nin Euro 2024’deki maçlarından birini izlemek için bir bilet isteyen eski Galatasaray kaptanı ve milli takım kaptanı olan Bülent Kormaz’a yanıt verilmemesini sert sözlerle eleştirdi.

Altaylı, “Siyasetçileri, pespaye sözde gazetecileri, iktidar yandaşlarını, eski yeni FETÖ’cüleri toplamda 600 küsur kişiyi sizin benim kesemden özel uçaklı, yemeli, içmeli, yatmalı Almanya’ya götüren Türkiye Futbol Federasyonu adlı rezillik, milli takım kaptanına, Dünya 3.’sü olmuş takımın oyuncusuna, 102 kez milli formayı giymiş bir milli futbolcuya tek bir bileti çok görüyor ve bunu vermeyeceğini söylemeye bile tenezzül etmiyor” diye yazdı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.