Medya
30 Ağu 2010 11:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

ENGİN ARDIÇ'TAN KÖŞE YAZISI İÇİN ÖZÜR DİLEYEN ERDAL ŞAFAK'A İNCE GÖNDERME!

Sabah Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak'ın ardından Engin Ardıç da özür diledi.Ardıç özür yazısında Şafak'a hangi göndermeyi yaptı?

Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç "Korkma yavrum, öcü değil, yalnızca sandık... Isırmaz" başlıklı yazısında, emektar komünist Mehmet Bozışık’tan "İşçilerini üç otuz paraya çalıştıran fabrikatör" diye bahsedince Sabah Gazetesi mail bombardımanına tutulmuş, bunun üzerinde Genel yayın Yönetmeni Erdal Şafak dünkü köşe yazısında "özür" dilemek zorunda kalmıştı.

Şafak'ın ardından Engin Ardıç da özür diledi.Ardıç “Düşmanlarımdan ben de özür dilerim” başlıklı yazısının sonunda Erdal Şafak'a mesaj vermeyi de ihmal etmedi. İşte o yazı...

Düşmanlarımdan özür diliyorum

Şu İzmir'de fabrikası olan komünist meselesi... "Boz Mehmet" diye hatırlıyordum, değilmiş. Düzeltir ve özür dilerim.

Ama böyle bir adam var. Olduğundan kesinlikle eminim. Attila İlhan da anlatmıştı. Seksenli yıllarda hakkında yazılar da çıkmıştı. Kaç gündür hafızamı zorluyorum, gerçekte kim olduğunu araştırıyorum, bulup da hatamı düzeltmeme fırsat vermediler.

Zarar yok. Düşmanlarıma kırk yılda bir "Engin Ardıç'ın açığını yakaladık" keyfini tattırmak da benim için bir zevktir. Sosyal demokrat yöneticiler hukukta "sanığın da savunmasını almak" şeklinde bir uygulama olduğunu hatırlayınca daha da mutlu olacağım.