Efsane F1 pilotuna bar koruması Türk'ten şantaj şoku

Formula 1'in efsane ismi ve 10 yıldır bitkisel hayatta olan Michael Schumacher'i ve ailesini Yılmaz T. 'elimizde fotoğraflarınız var' diyerek tehdit etti. Yakayı ele veren Yılmaz T.'nin Schumacher'e ait mahrem bilgileri ailenin korumalığını yapan Marcus F.'den temin ettiği ortaya çıktı.

Efsane F1 pilotuna bar koruması Türk'ten şantaj şoku - Sayfa 1

Kuzey Ren-Vestfalya'nın Wülfrath şehrinde yaşayan Marcus F., Schumacher ailesi tarafından 4 yıl önce işe alındı. İddiaya göre, Marcus F., ailenin yakın korumalığını yapmasının yanı sıra Schumacher'ın özel fotoğrafların dijital ortama aktarılmasından sorumluydu.

111
Efsane F1 pilotuna bar koruması Türk'ten şantaj şoku - Sayfa 2

Bu içerikler arasında Schumacher'in 29 Aralık 2013'te Fransa Méribel'de geçirdiği kayak kazasından sonraki yıllardaki yayınlanan hastane fotoğrafları da yer alıyordu.

211
Efsane F1 pilotuna bar koruması Türk'ten şantaj şoku - Sayfa 3

BORÇLARI İHANETE İTTİ

İddiaya göre son dönemlerde borç içerisine giren Marcus F., Schumacher ailesine hain bir plan hazırladı. Daha önceki yıllarda tanıştığı bir barda güvenlik görevlisi olarak çalışan Yılmaz T. ile bağlantıya geçen Marcus F., Schumacher'e ait özel görüntüleri arkadaşıyla paylaşarak planını anlattı.

311
Efsane F1 pilotuna bar koruması Türk'ten şantaj şoku - Sayfa 4

15 MİLYON EURO İSTEDİ

53 yaşındaki Yılmaz T. 3 Haziran 2023 Pazartesi günü Schumacher'in İsviçre'deki ofisini arayarak elinde Schumacher'e ait fotoğraf ve belgelerin olduğunu söyledi.

411