Televizyon
02 Tem 2024 15:15 Son Güncelleme: 02 Tem 2024 15:15

DMAX'te her pazar olimpiyat belgeselleri...

DMAX, her Pazar yayınlanacak Olimpiyat belgeselleriyle izleyicilerini Paris 2024 Yaz Olimpiyatları’na hazırlıyor.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları için geri sayım tüm heyecanıyla DMAX’te de devam ediyor. DMAX, her Pazar yayınlanacak Olimpiyat belgeselleriyle izleyicilerini Paris 2024 Yaz Olimpiyatları’na hazırlıyor. Olimpiyatlarda yarışan sporcuların antrenmanları ve adanmışlık hikayeleri; samimi, dramatik ve aydınlatıcı bir dille 7 Temmuz’dan 11 Ağustos’a kadar her Pazar yayınlanacak farklı belgesellerle ekrana geliyor.

Zafer Peşinde: Paris 2024, 7 Temmuz Pazar’dan itibaren 7 hafta boyunca her Pazar 15.00’de

Zafer Peşinde: Paris 2024 (Chasing Glory) isimli yedi bölümlük belgeselde, olimpiyatlara hazırlanan yedi sporcunun (400 metre rekortmeni Norveçli Karsten Warholm, Sloven dağcı Janja Garnbret, Hollandalı koşucu Menno van Gorp, İngiliz kısa mesafe koşucusu Dina Asher-Smith, Slovak bisikletçi Peter Sagan ve Fransız sörfçü Vahine Fierro) hikayeleri 7 bölüm boyunca ekrana gelecek.

Olimpik Duraklar, 7 Temmuz’dan itibaren 2 hafta boyunca her Pazar 16.00’da

Olimpik Duraklar (Olympic Outposts) isimli dört bölümlük belgeselde ise beklenmedik yerlerdeki ekstrem spor tutkularını keşfeden global bir yolculuk ekrana geliyor. Yerel topluluklar, rekabet motivasyonlarını anlatıyor. Olimpik Duraklar, 7 Temmuz ve 14 Temmuz Pazar günleri saat 16.00’da iki bölüm üst üste DMAX’te olacak.

Rio Olimpiyatları: Perde Arkası, 21 Temmuz Pazar 16.00’da

Rio Olimpiyatları: Perde Arkası (Viva), Rio de Janeiro'da düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları'nın olağanüstü açılış törenine odaklanıyor. Olimpiyatlar için hazırlanan Brezilya'nın ulus olarak hazırlıkları ekrana geliyor.

10 olağanüstü atletin azim, tutku ve sınır tanımayan kararlılıklarına dair akılalmaz hikâyesi On İnanılmaz Atlet, 28 Temmuz Pazar 16.00’da

Yayınlanacak On İnanılmaz Atlet (The Olympians) isimli 60 dakikalık orijinal belgeselde; farklı uluslardan ve spor geçmişlerinden gelen üst düzey on olimpiyat madalyalı sporcunun (Fransız dekatloncu Kevin Mayer, İspanyol kanocu Saul Craviotto, Fransız sörfçü Pauline Ado, İngiliz yüzücü Adam Peaty, Alman masa tenisi oyuncusu Timo Boll ve İtalyan yüksek atlamacı Gianmarco Tamberi), dört yıl boyunca oyunlar için verdiği çaba, yaptıkları antrenmanlar ve adanmışlık hikayeleri ekrana gelecek.

Sırıkla atlamada dünya rekoru kıran Armand Duplantis’in hikayesi Sınırları Aşmak 28 Temmuz Pazar 17.00’de

Sırıkla atlama dalında şimdiye kadar 6 kez dünya rekoru kıran Armand "Mondo" Duplantis, azmi sayesinde asrın en olağanüstü atletlerinden biri olmayı başardı. Bakalım çıtayı artırmaya devam edebilecek mi?

Greg Minnaar: Son Yarış, 4 Ağustos Pazar 16.00’da

Dağ bisikleti efsanesi Greg Minnaar, kariyerini beşinci dünya şampiyonluğuyla sonlandırmak istiyor. Greg Minnaar yaşça iki kat büyük olduğu atletleri bakalım yine geçebilecek mi?