'Dahi' yönetmen Tarantino'nun favori filmleri! Listede öyle filmler var ki!

IndieWire, yönetmen Quentin Tarantino'nun favori filmlerinin güncellenmiş bir listesini paylaştı.

'Dahi' yönetmen Tarantino'nun favori filmleri! Listede öyle filmler var ki! - Sayfa 1

Kız Kardeşler (Sisters)

(1972)

Genç bir gazeteci olan Grace, komşusu Danielle'nin bir cinayet işlediğine ve erkek arkadaşını öldürdüğüne tanık olur. Ancak Danielle'nin bir siyam ikizi olduğu ortaya çıkınca işler daha da karışacak ve cinayet çözülmesi zor bir hal alacaktır.

163
'Dahi' yönetmen Tarantino'nun favori filmleri! Listede öyle filmler var ki! - Sayfa 2

Near Dark (Karanlık Bastığında)

(1987)

Caleb Colton isimli genç çifti, küçük bir kasabada sıradan bir hayat sürmektedir. Ancak bu yerde yaşanan hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Mae isimli genç ve çekici bir kadınla karşılaşan Colton, bu gecenin sonlarına doğru vampir olduğunu öğrendiği bu kadın tarafından ısırılır. Sonrasında ise Mae, kendisi gibi vampirlerden oluşan ailesini de yanına alarak Colton'ı almak için geri döner. Mae ve ailesinin avlanmaya çıktığı bu gecede genç adamın oldukça zor bir karar vermesi gerekecektir. Colton, seçme hakkını ya ailesinden ya da ölümsüzlükten yana kullanmak zorunda kalacaktır.

263
'Dahi' yönetmen Tarantino'nun favori filmleri! Listede öyle filmler var ki! - Sayfa 3

Showgirls

(1995)

Nomi Malone ünlü bir şov kızı olma hayalleri kuran genç ve alımlı bir kızdır. Bu hayalini gerçekleştirmek için Las Vegas'a gitmeye karar veren Nomi bu yolculuğu otostop çekerek tamamlayacaktır. Ancak bu bu hayale giden yol her zaman olduğu gibi türlü tehlikeler ve zorluklarla doludur. Nomi'nin Las Vegas'ın ışıltılı dünyasında striptizci olarak başladığı kariyerinde tanıştığı insanlar ve karşılaştığı durumlar hayal ettiği şov kızına dönüşebilmesini sağlayabilecek midir?

363
'Dahi' yönetmen Tarantino'nun favori filmleri! Listede öyle filmler var ki! - Sayfa 4

Friday

(1995)

Friday, F. Gary Gray tarafından yönetilen, Ice Cube ve DJ Pooh tarafından yazılan 1995 yapımı bir Amerikan komedi filmidir. Cuma üçlemesinin ilk filmi olan filmde Ice Cube, Chris Tucker, Nia Long, Tiny "Zeus" Lister Jr., Regina King, Anna Maria Horsford, Bernie Mac ve John Witherspoon yer alıyor

463