Reklam PR
10 Haz 2024 16:16 Son Güncelleme: 10 Haz 2024 16:22

Coral Travel Group iletişim çalışmalarını MPR ile yürütecek

Veri yönelimli PR ajansı MPR İletişim Danışmanlığı, Türkiye’nin lider turizm markası Coral Travel Group’u müşteri portföyüne ekledi.

İletişim sektöründe 30 yıllık deneyimiyle sektörün öncülerinden olan ve Türkiye’nin ilk yapay zekâ destekli PR platformu olan praim.ai ürünlerini tüm iş süreçlerine uyarlayan veri yönelimli PR ajansı MPR İletişim Danışmanlığı, müşteri portföyünü Coral Travel Group ile genişletti.
40 ülkede 90 destinasyona yayılan hizmet ağı ile global bir turizm oyuncusu olan Coral Travel Group, iletişim çalışmalarını MPR’ye emanet etti. MPR, markaya kurumsal iletişim ve marka iletişimi alanlarında hizmet veriyor.

22 ülkedeki 37 şirket ve 5 binden fazla çalışanıyla yılda 3 milyondan fazla turiste hizmet veren Coral Travel Group, tur operatörlüğü, konaklama, destinasyon hizmetleri, havacılık, seyahat acenteciliği, bilgi teknolojileri ve güvenlik alanlarındaki markalarıyla uluslararası turizm endüstrisinin önemli oyuncuları arasında yer alıyor. 32 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Coral Travel Group, destinasyon hizmetleri alanındaki iştiraki ODEON Tours ile, Fortune500 ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) hizmet ihracatı sıralamalarında “turizm sektörü lideri” olarak faaliyetlerini sürdürüyor.