CNBC-e yıllar sonra geri dönüyor: Hangi programlar yayınlanacak, yeni yüzler kim?

Bir zamanların nostaljisi olarak anılan ve sunduğu içeriklerle dönemine damga vuran CNBC-e ekranlara geri dönüyor.

CNBC-e yıllar sonra geri dönüyor: Hangi programlar yayınlanacak, yeni yüzler kim? - Sayfa 1

BLOOMBERG NE YAPACAK

Televizyon kültürünün ülkedeki vazgeçilmeziydi. Dizi ve ile konserleri ile bir kuşağın hafızasında yer etti. 2015 yılı Kasım ayında yayınlarını sonlandırdı. 10 Haziran’da tekrar bizlerle olacak. Peki neler olacak yeni CNBC-e’de? 

18
CNBC-e yıllar sonra geri dönüyor: Hangi programlar yayınlanacak, yeni yüzler kim? - Sayfa 2

OdaTV'nin haberine göre; Yeni CNBC-e hafta içi sabah yediden akşam yediye kadar ekonomi kanalı hüviyetinde olacak. Saat 19.00’ dan sonra filmler, diziler, konserler ve yarışma şimdilik...

28
CNBC-e yıllar sonra geri dönüyor: Hangi programlar yayınlanacak, yeni yüzler kim? - Sayfa 3

GÜNDÜZ KUŞAĞI

‘Sabah Notları’nda Meryem Kenan var. ‘Para Ekranı’nda (09-12.00) Şafak Tükle yer alacak. Kendisini ‘A Para’dan hatırlıyoruz. Öğlen kuşağında Naz Özdeğirmenci yer alacak. Kendisi daha önce Halk TV’deydi. Öğleden sonra Pazartesi ve Cuma Süheyla Yılmaz ve Salı, Çarşamba ve Perşembe Güzem Yılmaz Ertem var.

38
CNBC-e yıllar sonra geri dönüyor: Hangi programlar yayınlanacak, yeni yüzler kim? - Sayfa 4

Her ikisi de Bloomberg HT’deydi. Hatta ‘Güzem Yılmaz Ertem’in ekranlara veda ettiği’ haberleri çıkmıştı. Bir sürpriz yaptı, yeni CNBC-e’ de ekranda olacak. Ve 16.00’ da ‘Son Baskı’ var. Melis Hazal Karagöz sunuyor. Hem Youtube hem de ekranın tanıdık yüzü. Bu kuşakta Mahfi Eğilmez, Asaf Savaş Akat, Alaatin Aktaş ve Hakan Güldağ gibi ‘ekonominin duayen isimleri’ ile söyleşiler yer alacak.

48