Cemre Baysel'in pozları sosyal medyayı salladı

Başarılı genç oyuncu Cemre Baysel, tatil sezonunu açarak mavi bikinili pozlarıyla nefes kesti. Baysel'in paylaşımına bir bakan bir daha bakarken, pozları sosyal medyayı salladı.

Cemre Baysel'in pozları sosyal medyayı salladı - Sayfa 1

Son olarak Sakla Beni dizisinde rol alan ünlü oyuncu Cemre Baysel, başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor.

127
Cemre Baysel'in pozları sosyal medyayı salladı - Sayfa 2

Geçen hafta Ceyda Düvenci'nin programına konuk olan Cemre Baysel, dış görünüş hakkındaki açıklamalarıyla gündem olmuştu. 

227
Cemre Baysel'in pozları sosyal medyayı salladı - Sayfa 3

"KİMSEYE KENDİMİ BEĞENDİRMEK ZORUNDA DEĞİLİM"

Baysel, açıklamasında "Fiziksel olarak kimseye kendimi beğendirmek zorunda değilim. Ben böyle mutluyum ve ben böyle çok yeterliyim ne yapıyorsam. Ben şu an oyuncu olduğum için fiziğim veya görüntüm gündem oluyor, konuşuluyor, merak konusu oluyor 'Ne yapıyor, ne kullanıyor' diye. Ama ben bir memur olsaydım kendi halinde yaşayan bir insan olsaydım bu dert olmayacaktı ve şu an benim için de dert değil. Benim televizyona çıkıyor olmam benim 'ekstra zayıf olmam gerekiyor, cildime şöyle yapmam gerekiyor' hayır öyle düşünmüyorum. Böyle mutluyum ben de. Kendimi kısıtlarsam özgürlüğümü elimden alırsam her konuda mutlu olmama. O yüzden tabii ki de özensiz değilim kendime karşı, özenim kendime göre ama" demişti. 

327
Cemre Baysel'in pozları sosyal medyayı salladı - Sayfa 4

Ünlü oyuncu, son olarak Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla gündeme geldi.

427