Bodrum'da skandal olay! Vedat Aşçı'dan Kaya Sabancı'ya dayak!

72 yaşındaki iş insanı Kaya Sabancı, Bodrum Mandarin Otel'in sahibi Vedat Aşçı ve korumaları tarafından saldırıya uğradı. Bodrum'daki Mandarin Otel'de yaşanılan bu darp olayı iş ve cemiyet dünyasını sarstı.

Bodrum'da skandal olay! Vedat Aşçı'dan Kaya Sabancı'ya dayak! - Sayfa 1

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy'de dünyaca ünlü Mandarin otel ve tatil sitesinin içinde evi bulunan 72 yaşındaki Kaya Sabancı, Mandarin otelin sahibi ünlü iş insanı Vedat Aşçı ve korumaları tarafından darbedildi.

19
Bodrum'da skandal olay! Vedat Aşçı'dan Kaya Sabancı'ya dayak! - Sayfa 2

sozcu.com.tr'den Yaşar Anter'in haberine göre, Gölköy'de meydana gelen olayın ardından Kaya Sabancı, Bodrum'daki Amerikan Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

29
Bodrum'da skandal olay! Vedat Aşçı'dan Kaya Sabancı'ya dayak! - Sayfa 3

Sabancı'nın avukatı Ömer Reşat Kayran ve yat kaptanı Kemal Kocaoğlan, olayla ilgili hastane önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

39
Bodrum'da skandal olay! Vedat Aşçı'dan Kaya Sabancı'ya dayak! - Sayfa 4

Açıklamaya göre, akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Kaya Sabancı'nın 'beach club'a indiği sırada Vedat Aşçı ile karşılaştığı, daha önceden konutun eksikleri nedeniyle Vedat Aşçı ile aralarında husumet bulunan Sabancı'ya Aşçı'nın korumalarının saldırarak yumruk attığı ve kafasından darbedilen Sabancı'nın yere düştüğü, ardından ambulans çağrıldığı belirtildi.

49