Polemik & Kulis
28 Haz 2024 11:51 Son Güncelleme: 28 Haz 2024 11:56

'Atv'nin hafızası' ayrılık kararı aldı! 'Artık veda zamanı' diyerek duyurdu…

Atv’den veda haberi geldi. Yaklaşık 27 yıldır kanalda görev alan deneyimli kameraman, ‘artık veda zamanı’ diyerek ayrılığını duyurdu.

Atv’den ayrılık haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre yaklaşık 27 yıldır Atv Haber Merkezi’nde görev alan ve 'Atv'nin hafızası' olarak bilinen deneyimli kameraman Hakan Gülte, kanalla yolları ayırdı.

“ATV’NİN HAFIZASI OLDUM…”

“Artık veda zamanı” diyerek ayrılığını duyuran Hakan Gülte, sözlerine şöyle devam etti:

“27 yıldan beri emek verdiğim, çalışanı olmaktan onur duyduğum Atv Haber Merkezinden kendi isteğimle ayrıldım. Dile kolay ama hayatımın yarısından fazlası bu kurumda geçti. Burada evlendim, burada çocuk sahibi oldum, burada büyüdüm ve tecrübe kazandım. Tüm dünyadaki savaşlar, depremler, doğal afetler, uluslararası organizasyonlar ve 50 den fazla ülke. Atv markasını her yerde başarıyla temsil ettim. Sevgili Genel Yayın Yönetmenimizin söylediği gibi Atv’nin hafızası oldum. Ayrılıyorum ama kalbimin bir tarafı hep burada kalacak.”

HAKAN GÜLTE KİMDİR?

Hakan Gülte, Mimar Sinan Üniversitesi’nde Sinema-Televizyon bölümünü tamamladı. Ardından yaklaşık 27 yıl boyunca Atv’de görev aldı. Hakan Gülte’nin kariyerine nerede devam edeceği ise henüz bilinmiyor.