Spor
25 Haz 2024 12:36 Son Güncelleme: 25 Haz 2024 13:28

Arda Güler Montella krizine Devlet Bahçeli'de dahil oldu! "Tartışmaları takip ettim..."

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında, A Milli Futbol Takımı ve Arda Güler'le ilgili gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, EURO 2024'te mücadele eden A Milli Futbol Takımımız ve son günlerdeki Arda Güler tartışmalarına ilişkin konuştu.

TBMM'de düzenlenen grup toplantısında gündemle ilgili açıklamalar yapan Bahçeli, EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Milli takıma başarı dileklerini ileten Bahçeli, Arda Güler ve teknik direktör Vincenzo Montella arasında yaratılan spekülasyonlarla ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı.

Bahçeli, DEM Parti eski milletvekili Ferhat Encü'nün, Portekiz'e 3-0 yenildiğimiz maçtan sonra yaptığı paylaşıma da tepki gösterdi.

"YENSELER DE, YENİLSELER DE..."
Bahçeli'nin konuyla ilgili açıklamaları, şu şekilde:

"Milli takımımız ilk müsabakasında Gürcistan’ı yenmiş, ikincisinde de Portekiz’e yenilmiştir. Yarın akşam da kader müsabakası olan, gruptan çıkıp çıkmayacağımızın belli olacağı Çekya karşında evlatlarımız ter dökeceklerdir.

Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki, yenseler de yenilseler de, gruptan çıksalar da çıkmasalar da hepsinin gözlerinden hasretle öpüyor ve onlarla gurur duyduğumuzu bildiriyorum."

"ARDA'NIN PAYLAŞTIĞI GİBİ..."
"Ay yıldızlı formayı inançla taşıyan evlatlarımız Türkiye’yi ve Türk milletini en iyi şekilde temsil etmektedir. Portekiz maçından sonra özellikle sosyal medyada yapılan dedikoduları, genelde futbolcularımızla ve özelde de Arda Güler evladımızla ilgili yapılan tartışmaları takip ettim. Arda’nın paylaştığı gibi, Türk’e durmak yaraşmaz."

Teknik kadronun ve oyuncularımızın morallerini bozacak her türlü açıklama ve söylentiden özenle imtina edilmesi kanaatindeyim. Netice itibariyle futbolda yenmek de vardır, yenilmek de. Ümit ediyorum ki, aslanlarımız Çekya müsabakasından galibiyetle ayrılacaklar, bunun yanında Avrupa Şampiyonluğunu aziz milletimize hediye edeceklerdir.

"NAMUSSUZLUK"
"Yarın akşam ekran başında Türk Milli Futbol takımımızın muhteşem oyununa inşallah şahitlik edip dualarımla evlatlarımızın manen yanında olacağım.

Ancak Portekiz müsabakasından sonra TBMM’de görev alan eski ve sabıkalı DEM’li milletvekilinin yaşasın Portekiz mesajını sosyal medya hesabından paylaşmasını tam bir namussuzluk olarak yorumluyorum. Meğer ihanet nasıl da gönülleri kapatıp gözleri kör ediyormuş."

"SOYSUZ SOPSUZ BAYRAKSIZLAR"
"Bu hain ve sözde milletvekili eskisi şayet emekli maaşı alıyorsa derhal kesilmesi, vatandaşlıktan çıkarılması, sevincine ortak olduğu ülkeye gidip yerleşmesi tek seçenek olarak karşımızdadır. Bayraksızlar, bayraksızlar, Yere düşse bayrak sızlar, Nereden bilsin kıymetini Soysuz sopsuz bayraksızlar. Yaşasın Türk milleti.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Yaşasın ve başarılı olsun Türk Milli Futbol takımı."