Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre'ye ağzına geleni söyledi

Survivor All Star'da haftanın kaptanları yeni takımları oluşturdu. Aleyna Kalaycıoğlu, düelloda yaşadıklarıyla ilgili 'Herkesin gerçek yüzünü gördüm' dedi. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Aleyna Kalaycıoğlu, "Öyle gözler gördüm ki düelloda ben atamayım diye içlerinden dua eden. Ben buradan gideyim diye sevinen ve sayı aldığımda mutsuz olan. Nagihan ve Nefise ile yakın bir iki hafta geçirdim. Birlikte çok şey paylaştık. Nefise oyun bittiğinde beni tebrik etti ama Nagihan tebrik etmedi. Nagihan beni desteklemedi. Bence Nagihan benim elenmemi istedi. Sahte yüzler yavaş yavaş yüzlerini göstermeye başladı. Zaten kimseye hiçbir zaman %100 güvenmiyordum hayatta ama burası bunu bana bir kez daha hatırlattı." dedi.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi! Şeyma Subaşı’dan nikahtan saatler sonra olay çıkış Şeyma Subaşı tanga giyip kalçasını gösterdi! Ünlü sinema sanatçısı hayatını kaybetti Şahan Gökbakar’ın villası kaçak çıktı! Ahu Tuğba'nın kızından Nuri Alço'ya sert sözler!