Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Nagihan yaşadıklarını anlatırken gözleri doldu

Survivor All Star'da Özgür Tetik düello sonrası yaşayan yorgunluğa dikkat çekti. Yunus Emre, düelloda neden Aleyna'ya karşı Merve Aydın'ı desteklediğini açıkladı. Nagihan yaşadığı sakatlıkları gözyaşları içinde anlattı. Dokunulmazlık oyununda fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Düello yorgunluğunun dokunulmazlık oyunlarına da etki ettiğini söyleyen Özgür Tetik, "Tabii çok yorucu. Düellodan sonraki güne de sarkıyor bu iş. Şu anda parkuru nasıl koşacağımı düşünüyorum açıkçası ama tabii bir şekilde de mental olarak insanı diriltiyor. Özellikle Atakan'la geçtiğimiz seri en azından neler yapılabileceğini gösterdi herkese. Kaldığım için mutluyum. İnşallah kısmetimizde ne varsa ona akdar mücadele edeceğiz" dedi.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi! Şeyma Subaşı’dan nikahtan saatler sonra olay çıkış Şeyma Subaşı tanga giyip kalçasını gösterdi! Ünlü sinema sanatçısı hayatını kaybetti Şahan Gökbakar’ın villası kaçak çıktı! Ahu Tuğba'nın kızından Nuri Alço'ya sert sözler!