Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Damla Can sitem etti

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Damla Can, Merve'nin Kırmızı takıma Ogeday'ı almasına tepkisini sürdürdü. Dokunulmazlık oyununda Özgür ameliyatlı yerinden sakatlık yaşadı. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Batuhan Karacakaya, Merve'nin seçmelerde eleme potasına göre isim söylediğini ima edererek, "Yunus Emre'yi aldı, Hilmi Cem yerine. Ne alaka? Tamam istatistikte Hilmi Cem ile ben sonradan geldiğimiz için %50 bandında olabiliriz, o biraz daha yukarıda olabilir ama artık yırt o kağıdı. Çünkü biz sonradan geldik, baştan başlasal eyvallah da artık o kağıdı yırtmak lazım. Orada Merve kendine bir can aldı, sonra ne yaptı? Sercan'ı da kendine aldı. Yunus Emre'den +1 oy demek, Sercan'ı da kendine yedek can yaptı." dedi.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi! Şeyma Subaşı’dan nikahtan saatler sonra olay çıkış Şeyma Subaşı tanga giyip kalçasını gösterdi! Ünlü sinema sanatçısı hayatını kaybetti Şahan Gökbakar’ın villası kaçak çıktı! Ahu Tuğba'nın kızından Nuri Alço'ya sert sözler!