Kar kalınlığı 50 cm'yi bulacak! Meteoroloji'den art arda uyarılar geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün art arda uyarıları sonrası tüm yurt yarın itibarıyla hafta sonuna kadar devam edecek soğuk, sağanak ve karlı havanın etkisi altına giriyor. Sıcaklıkların 7 derece birden düşmesiyle Karadeniz'in iç kesimleri ve doğu Anadolu'da kar yağışının etkili olması ve bu bölgelerde kar kalınlığının 50 cm'yi bulması bekleniyor. Öte yandan İstanbul'da ise sıcaklık hafta sonu 10 derecenin altına düşecek.

Meteoroloji'nin günlerdir devam eden uyarıları sonrası yarın itibarıyla yurt genelinde sıcaklıkların 7 derece birden düşmesi ve Karadeniz'in iç kesimleri ile doğu Anadolu'da kar yağışının etkili olması bekleniyor. Uzmanlar bu bölgelerde kar kalınlığının 50 cm'yi bulmasını beklediklerini ifade ederken, yine İstanbul'da özellikle hafta sonu sıcaklığın 10 derecenin altına düşmesi bekleniyor.

Kimseye aldırış etmeden ilişkiye girdiler Emekli milyonlarca vatandaşa promosyon müjdesi 24 ilçe il olmak için yarışıyor... 2025 yılının en şanslı burçları belli oldu! Özcan Deniz gece yarısı resti çekip ailesini sildi MasterChef'te yarışmacıların maaşı dudak uçuklattı