Eylem Tok’u yakacak ‘telefon’ detayı! ‘Allah-u ekber’ dediğine pişman olacak!

Adalet Bakanlığı’nın Boston Federal Mahkemesi’ne gönderdiği dosyadaki telefon detayı Eylem Tok’un başını yakacak cinsten. Tok’un yaralılara ait telefonları olay yerinden aldırmasıyla ilgili olarak bilirkişi tarafından hazırlanan rapor tercüme edilerek mahkemeye gönderildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un süreçle ilgili olarak anne Pervin Aci’yla sürekli iletişim halinde olduğu ortaya çıktı.

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, Boston’da okula kayıt yaptırmak üzereyken Boston Federal polisleri tarafından yakalanan Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur ile ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Cihantimur ile ilgili Boston Federal Mahkemesi’ne 21 sayfalık rapor gönderen Adalet Bakanlığı’nın anne Eylem Tok ile ilgili de çok kapsamlı bir rapor sunduğu ortaya çıktı.

‘Allah-u ekber’ dediğine pişman olacak! Damarlardaki tıkanıklığı yer yemez çözüyor! Mehmet Şef Yemekteyiz yarışmacısı çıktı Kaan Girgin yıllar sonra ortaya çıktı! ATM'den para çekme limitinde yeni karar Survivor Nefise cinsel yönelimini açıkladı!