Ahu Tuğba bir kez daha ölümden döndü! Feci trafik kazası geçirdi: 'Gözümü kapadım…'

Usta oyuncu 68 yaşındaki Ahu Tuğba'dan gelen haber sanat camiasını ve sevenlerini üzdü. Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'dan kötü haber geldi. Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ahu Tuğba, nisan ayında trafik kazası geçirmiş, Haziran'da ise rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isim, bir kez daha ölümden döndü. Tuğba, kızı Anjelik Calvin ile birlikte Miami'de ikinci kez trafik kazası geçirdi. İşte merak edilen tüm detaylar...

Ahu Tuğba bir kez daha ölümden döndü! Feci trafik kazası geçirdi: 'Gözümü kapadım…' - Sayfa 1

Usta oyuncu Ahu Tuğba'dan gelen haber sevenlerini üzdü… 80'li ve 90'lı yıllarda Yeşilçam'da fırtınalar estiren Ahu Tuğba, 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı Doktor Timmy Alejtanij ile evlenmiş ve 1992 yılında kızı Anjelik'i dünyaya getirmişti. Oyuncu Ahu Tuğba, geçtiğimiz nisan ayında trafik kazası geçirmiş, 8 saatlik operasyonun ardından 3 hafta yoğun bakımda tedavi görmüştü.

 

136
Ahu Tuğba bir kez daha ölümden döndü! Feci trafik kazası geçirdi: 'Gözümü kapadım…' - Sayfa 2

RAHATSIZLANDI

Mayıs ayında taburcu olan ve "Hâlâ şoktayım, elimi kaldıramıyorum. İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır" diyen usta sanatçı, haziran ayında tekrar hastaneye kaldırılmıştı. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik zor günler geçiren annesi için dua istemişti.

236
Ahu Tuğba bir kez daha ölümden döndü! Feci trafik kazası geçirdi: 'Gözümü kapadım…' - Sayfa 3

Annesinin KOAH hastası olduğunu söyleyen Anjelik Calvin; "Vücudundaki oksijen seviyesi düşmüştü. Ambulans yetişmeseydi her şey daha da kötü olabilirdi. Kalp damarları açıldı. Annem, burnundan rahat nefes alamıyor, burnunda kemik ve nodüller var" demişti.

336
Ahu Tuğba bir kez daha ölümden döndü! Feci trafik kazası geçirdi: 'Gözümü kapadım…' - Sayfa 4

BİR KEZ DAHA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Olcay Ünal Sert'in haberine göre; Ahu Tuğba bir kez daha ölümden döndü. Anjelik Calvin annesi Ahu Tuğba ile birlikte Miami'de aracıyla trafikte kırmızı ışıkta beklerken, bir başka sürücünün kural tanımadan hızla çarparak kaçtığı öğrenildi.

436