Spor
03 Mayıs 2024 13:56 Son Güncelleme: 03 Mayıs 2024 14:00

Acun Ilıcalı, Hull City'nin kapılarını ilk kez açtı

Hull City’deki yaşamın kapısını aralayan Acun Ilıcalı antrenman sahalarından stadyumdaki düzene kadar takımıyla özel ilgileniyor. Ilıcalı, Hull City’de kahraman gibi sevilirken taraftarlarıyla nasıl aile gibi olduklarını anlatan “O’nun Şehri: Acun Ilıcalı” izleyiciyle buluşuyor.

Youtube'da yayın yapan Kafa Sports, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'yi ziyaret etti. Eğlenceli anlara sahne olan videoda Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'ün diyalogları izleyenleri güldürdü.

Ilıcalı, yayınlanan görüntülerde, "Ozan'ı biz 6-8 diye aldık. Sonra 8 oldu... Daha sonra 10 oldu. Şimdi ise 9 oynuyor. Diyor ki artık, daha iyisi yok. Sağ olsun bana inanan bir kardeşim. 'Gelir misin' dediğim zaman 'Gelirim abi' dedi. O heyecanını da bize hissettirdi. Geldiği günden beri hep bize mutluluk verdi. Taraftarın sevgilisi." ifadelerini kullandı.

ANTRENMAN DAHA MI HIZLI?

Yayınlanan mini belgeselde akımın diğer oyuncusu Abdülkadir Ömür, "Burada antrenman çok daha hızlı. Top durmuyor. Ozan Tufan, top taça çıksın diye dua ediyor." şeklinde konuştu.