Gündem
02 Ağu 2024 10:17 Son Güncelleme: 02 Ağu 2024 10:18

Abdulkadir Selvi’den dikkat çeken Erdoğan mesajı! ‘Programları yeniden gözden geçirilmeli…’

“ABD ve İsrail’in suikast sezonunu açtığı gözüküyor” ifadelerini kullanan Abdulkadir Selvi; “Erdoğan’ın programları yeniden gözden geçirilmeli” dedi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin İran'da öldürülmesini değerlendirdiği yazısında “ABD ve İsrail’in suikast sezonunu açtığı gözüküyor” dedi. Bu durumun Türkiye’nin bazı önlemleri gözden geçirmesini gerektirdiğini söyleyen Selvi, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın’la ilgili koruma önlemleri, yurtiçi ve yurtdışı programları yeniden gözden geçirilmeli” diye uyardı.

Abdulkadir Selvi’nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

ABD ve İsrail’in suikast sezonunu açtığı gözüküyor. Bu bizim de bazı önlemleri gözden geçirmemizi gerektiriyor. Bu hayati bir sorun. Bize bir şey olmaz demeyin. Biz dünyanın en belalı coğrafyasında yer alıyoruz. Bu suikastlar bizim sınır komşularımızda oldu. Bu suikastlarla MİT ve İçişleri Bakanlığı’nın üst üste yaptığı Mossad operasyonlarının ne kadar önemli olduğu bugün daha iyi anlaşılıyor.

Ayrıca ABD kendi başkanlarına suikast düzenleyen bir ülke. İsrail, terörist devlet. O nedenle Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın’la ilgili koruma önlemleri, yurtiçi ve yurtdışı programları yeniden gözden geçirilmeli. Bunlar gözü dönmüş haydutlar.