Televizyon
27 Mayıs 2015 09:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:35

Yeni sezonda hangi diziler devam edecek?

Vatan yazarı Oya Doğan önümüzdeki sezonda ekranlara hangi dizilerin devam edeceğini yazdı.

Dizi Doktoru' Oya Doğan yeni sezonda merakla beklenen dizilerin yanısıra ekran macerasını devam ettirecek olan dizilerin listesini çıkardı. 

İşte Oya Doğan'ın kaleme aldığı o liste...

Herkes yeni başlayacak dizileri konuşuyor ama yeni sezona hangi dizilerin devam edeceği merak konusu. O nedenle size küçük bir derleme yaptım.

Show TV’de Güldür Güldür, Acil Aşk Aranıyor, Asla Vazgeçmem ve Yılanların Öcü temmuzda sezon finali yapacak ve eylülde kaldığı yerden devam edecek. Atv’de Kara Ekmek ve Kertenkele yeni sezonda ekranda olmayı sürdürecek. Kanal D, Güllerin Savaşı, Arka Sokaklar ve Poyraz Karayel’i yeni sezonda devam ettirecek. Kurtlar Vadisi Pusu’nun akıbeti belli değil. Her an yeni bir kanala transfer olabilir. Star’da Paramparça ve Kaderimin Yazıldığı Gün gelecek sezon biletini aldı. Fox TV’de, Kiraz Mevsimi, Aşk Yeniden, O Hayat Benim, Kocamın Ailesi ve Karagül yeni sezona geçiş vizesini aldılar. TV8’de Maral yeni sezonda ekranda olacak. TRT 1’de Diriliş, Filinta, Seksenler ve Yeşil Deniz devam ediyor. Samanyolu TV’de Küçük Gelin ve Sungurlar kesin devam eden projeler.

Sahte Polis iptal oldu

Birkaç gün önce Show TV bir basın bülteni paylaşmış ve 6 yeni diziye başlayacağını duyurmuştu. Ben de o dizileri size tanıtmıştım. Ancak dizilerden biri iptal olmuş. Süreç Film’in yapımını, Tarkan Karlıdağ’ın yönetmenliğini, Emre Altuğ’un başrolünü üstleneceği Sahte Polis dizisi oyuncu seçimleri sırasında yaşanan zorluklar nedeniyle iptal olmuş. O nedenle bu yaz Show TV’de ekrana gelmeyecek.

6 gün Survivor olacak

TV8’de Maral’ın geçen hafta sezon finali yapmasıyla perşembe akşamları da boşa çıktı. O nedenle Survivor All Star perşembe akşamları da ekrana gelecek. Yani cuma hariç her akşam yayınlanacak. Survivor, pazartesi hariç her akşam zirveyi göğüslüyor. Belki ticari olarak büyük bir başarı elde ediyor ama TV8’in yeni içerikler ve dizilerle yepyeni bir kanal olacağını zannetmiştik. Oysa Survivor kanalı oldu. Umarım gelecek sezon için farklılıkların yer aldığı bir kanal olarak izleriz TV8’i.