Gündem
21 Eki 2014 14:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:50

Yeni Şafak'tan 'gönderilen' köşe yazarı Millet'te başlıyor! (Medyaradar/Özel)

Yayın hayatına başlamak için gün sayan İpek Medya Grubu'nun yeni gazetesi Millet, kadrosuna Yeni Şafak'tan ayrılan hangi köşe yazarını transfer etti?

Bünyesinde Bugün gazetesi, Bugün TV, Kanaltürk, Kanaltürk Radyo gibi medya organları bulunan İpek Medya Grubu'nun kuracağı 'Millet' gazetesi bir köşe yazarı daha transfer etti.

Yeni Şafak'ın eski köşe yazarı Murat Aksoy Millet'te yazmaya başlayacak. Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı ve haftalık söyleşiler yapan Aksoy, Cüneyt Özdemir'in sunduğu CNN TÜRK'te yayınlanan 5n1k programında söylediği sözler yüzünden gönderilmişti. 

Aksoy ayrılığı, Twitter hesabından attığı, "Gelen telefon ve twitler konusunda kısa bir not; Yeni Şafak'la yollarımızı ayırdık. Trablusgarp" mesajıyla duyurmuştu.

Cüneyt Özdemir ise, "Yeni Şafak gazetesi yazarı Murat Aksoy 5n1k'daki söylediklerinden dolayı gazeteden kovulmuş. İleri demokrasi !" şeklinde tweet atarak tepkisini göstermişti.

HUKUK SİSTEMİ VE DEVLET ÇÖKTÜ

Murat Aksoy konuk olduğu programda , hükümetin kriz yönetiminde başarısız olduğuna dikkat çekerken 17 Aralık operasyonunun ardından hukuk sisteminin ve devletin çöktüğünü söylemişti.

MEDYARADAR/ÖZEL