Gündem
28 Kas 2014 08:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:57

Yeni Başbakan belli oldu! Erdoğan'ı kim oynayacak?

Kod Adı K.O.Z filminde Recep Tayyip Erdoğan'ı oynayacak oyuncu belli oldu.

13 Şubat 2015'te vizyona girmesi planlanan 'Kod Adı K.O.Z.' adlı filmde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oynayacak oyuncu Cem Kurtoğlu oldu. Daha önce başka bir oyuncunun yer alacağı duyurulan rol için yapımcı Uğur Yalçınkaya'nın kararıyla değişiklik yapıldı ve Cem Kurtoğlu ile anlaşmaya varıldı.

BENZERLİĞİ ŞAŞIRTTI

Rolü için bol bol gözlem yaptığını ve Recep Tayyip Erdoğan'ın vücut dilini incelediğini söyleyen Kurtoğlu, çekimlerin ilk gününde, Erdoğan'a benzerliği ile herkesi şaşırttı. Kurtoğlu; saç modelini oynadığı karaktere benzetirken, mavi gözlerine de kahverengi lens taktı.



'Kod Adı K.O.Z.'da; Cem Kurtoğlu'nun yanı sıra Hakan Ural, Günay Musayeva, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, İskender Bağcılar, Yeşim Alıç, Yılmaz Gruda, Turgay Tanülkü, Seçil Şahin, Mehmet Çepiç, Remzi Evren'in de aralarında bulunduğu kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

'HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINMADIK'

Yapımcı Uğur Yalçınkaya, filmin prodüksiyonunun çok kaliteli olması için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını dile getirdi. Paralel yapının devlet içinde devlet kurma çabasını ve devlet düşmanlarının iç yüzlerini gözler önüne sermeyi amaçladıklarını söyleyen Yalçınkaya, Kültür Bakanlığı'na da yardım başvurusunda bulunmayarak filmin tamamını kendisi finanse edecek.



ORHAN KILIÇ'TAN AÇIKLAMA: KİMSEYİ ZOR DURUMDA BIRAKMIYORUM
Bu arada Orhan Kılıç cephesinden de bir açıklama geldi. Kılıç, "Diğer Yarım" dizisinin önümüzdeki haftalarda sona ereceğini, bu nedenle yeni bir dizi için anlaşma imzaladığını söyledi ve ekledi: "Maalesef yeni dizi ile sinema filmi çakıştığı için projeden ayrılmak zorunda kaldım. Aldığım parayı iade ederek izinlerini istedim. Zaten çekimler başlamadığı için kimseyi zor durumda bırakmadığımı düşünüyorum."