CineRadar
29 Ağu 2014 00:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:37

Yatakta çok iyi olmak ister misiniz?

Ağustos’un son haftasında da vizyon hız kesmiyor ve tam altı film gösterime giriyor. Bu hafta korku fillmlerini sevenler yaşadı!

Yerli Exorcist olarak nitelendirebileceğimiz Azazil: Düğüm ve başrolünde Eric Bana’nın olduğu güçlü bir gerilim olan Deliver Us from Evil sinemada gerilmek isteyenleri bekliyor. Eğer “benim stresim bana yeter” diyorsanız korkmayın, haftanın geri kalan tüm filmleri oldukça keyifli yapımlar.

Yaz tatilinin bitmesine günler kala çocuk seyirciler de unutulmamış, Uçaklar filminin devamı eğlenceli bir animasyon olarak onları bekliyor. İşte Murat Tolga Şen’in hazırladığı Cineradar köşemizde, haftanın tüm filmleri ve fragmanları…
 
Filmlerin fragmanlarını izlemek için resimlerin üzerine tıklayın !

Yatak Dersleri (A Coup Sur – Best in Bed)

Delphine de Vigan’ın yönettiği ve Laurence Arne, Eric Elmosnino, Didier Bezace ile Valerie Bonneton’un oynadığı Yatak Dersleri (A Coup Sur – Best in Bed), 29 Ağustos 2014’de M3 Film dağıtımıyla Mars Production tarafından vizyona çıkarılıyor.



Emma işinde başarılı, kendine güvenen ve her zaman istekli bir kadındır. Ancak artık kendine güven ve isteklerini yitirmiştir. Ard arda gelen başarısız tek gecelik aşklar onu ciddi bir problemi olduğuna ikna eder. Şimdi ise Emma’nın tek bir amacı vardır, o da yatakta en iyisi olmak. Film kahramanlarının mucizeler yaratamayacağı biliniyor ama yine de bu tuttuğunu koparan kadın kahraman kahkahalarla izleniyor.

Azazil: Düğüm

Özgür Bakar’ın yönettiği ve Murat Ercanlı, Tolga Akman, Cansu Diktaş ile Zafer Altun’un oynadığı Azazil: Düğüm, 29 Ağustos 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Fida Film tarafından vizyona çıkarılıyor.



Sinem, anne ve babası vefat ettikten sonra ailesinden kalan evde teyzesi ve eniştesi ile yaşamaktadır. Üniversiteden sevgilisi Akın ile mutlu bir ilişkisi vardır. Bir gün Akın’la arabada giderlerken bir köpeğe çarparak ölümüne yol açarlar. O günden itibaren Sinem için kabus dolu anlar arka arkaya yaşanır. Filmin durmayan temposu ve gerilimi seyirciyi müthiş bir korku seyri yaşatırken, metafizik ve paranormal olaylar üzerine başka ve farklı bir bakış açısı getiriyor.

Bizi Kötüden Koru (Deliver Us From Evil)

Scott Derrickson’un yönettiği ve Eric Bana, Edgar Ramirez, Olivia Munn ile Sean Harris’in oynadığı Bizi Kötüden Koru (Deliver Us From Evil), 29 Ağustos 2014’de Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.



Ülkenin en zorlu muhitlerinden olan 46. bölgeye atanan Polis Sarchie, insanlık dışı davranışların son noktalarına tanık olmuş ve bu durum, karısı Jen ve küçük kızları Christina’yla ilişkisini etkileyecek ölçüde ruhunu karartmaya başlamıştır. Gitgide daha sorunlu birine dönüşen Sarchie ile eski bir komando olan, alaycı polis ortağı Butler tuhaf bir olayı soruşturmak üzere çağrıldıklarında, takip eden olaylar silsilesi pragmatik Sarchie’nin inançlarını ve anlayışını sınayacaktır.

Süper Baba (Delivery Man)

Ken Scott’un yönettiği ve Vince Vaughn, Cobie Smulders, Chris Pratt ile Simon Delaney’in oynadığı Süper Baba (Delivery Man), 29 Ağustos 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Fida Film tarafından vizyona çıkarılıyor.



Sıradan bir hayat yaşayan David Wozniak, hayatta hiçbir sorumluluğu olmayan iyi kalpli bir adamdır. Ailesinin sahibi olduğu et şirketinde nakliyeci olarak çalışan David hayatına bir türlü yön veremez haldedir. Ta ki yıllar önce sperm bankasına yaptığı bağışlar sonrası bankaca yapılan bir hata nedeniyle 533 çocuğu olduğunu öğrenene kadar. 533 çocuktan 142 tanesi gerçek babalarının kim olduğunu öğrenmek için dava açmışlardır.

Belalı Rehine (Life of Crime)

Daniel Schechter’in yönettiği ve Jennifer Aniston, Isla Fisher, Will Forte ile Tim Robbins’in oynadığı Belalı Rehine (Life of Crime), 29 Ağustos 2014’de Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarılıyor.



Ordell Robbie ve Louis Gara, araba hırsızlığı yüzünden hapis yatan iki azılı suçludur. Hapishaneden çıktıklarında Detroit’in en ünlü ve zengin yatırımcılarından Frank Dawson’ın eşi Mickey Dawson’ı kaçırmak ve fidye istemek için ortak olurlar. Fakat Frank’in karısını istemediği anlaşıldığında Mickey Dawson daha büyük bir miktar için onu kaçıranlarla iş birliği yapıp büyük intikamını almaya karar verir ve her şey çok daha karmaşık bir hal alır.

Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar (Planes: Fire and Rescue)

Roberts Gannaway’ın yönettiği ve Dane Cook, Ed Harris, Julie Bowen ile Curtis Armstrong’un seslendirdiği animasyon film Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar (Planes: Fire and Rescue), 29 Ağustos 2014’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.



Dünyaca ünlü hava yarışçısı Dusty, bir daha asla yarışamayacağını öğrenince alan değiştirmek zorunda kalıyor ve itfaiye uçaklarının dünyasına dalıyor. Dusty, kurtarma helikopteri Blade Ranger ve onun, aralarında neşeli hava tankı Dipper’ın, ağır yük helikopteri Windlifter’ın, emekli askeri nakil uçağı Cabbie’nin ve The Smokejumpers adıyla tanınan hayat dolu bir grup cesur arazi aracının bulunduğu ekibine katılıyor.

CİNERADAR köşesi sinema-TV eleştirmenimiz Murat Tolga Şen tarafından hazırlanmaktadır. Filmlere ait künye bilgileri üstad Sadi Çilingir'e ait Sadibey.com sitesinden, izniyle alınmaktadır.