Televizyon
31 Eki 2014 13:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:52

Yaman ve Mira barışacak mı? Medcezir'de neler olacak?

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Medcezir'de bu akşam; ayrılıklarının ardından ilk kez bir araya gelen Yaman ve Mira'nın heyecan dolu anları ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünde; Mert'le Eylül'ün, Mira ve Yaman'ı barıştırmak için oynadıkları oyun ters teper,  Mira’nın  aslında gözyaşları içinde gönderdiği çiçek, Yaman için umursanmadığının, duygularına değer verilmediğinin kanıtıdır.  Yıkılmıştır, hele ki Miranın Orkun’la küçük bir tatil kaçamağı yaptığını öğrenince öfkeden gözü kararır. Ve onlardan hesap sormak için yollara düşer. Yaman onları kaçtıklarını sandığı aşk yuvasında ararken,  Mira, herkesten gizli tedavisini sürdürmek için şehir dışında bir hastaneye yatmıştır.

Eylül ve Mert’in neredeyse evlenecek olması herkeste özellikle arkadaşları arasında bomba etkisi yaratır. Eylül’ün evlenmekten vazgeçmesini kendisine bir fırsat olarak gören Uzay, Eylül'ün karşı koyamayacağı bir teklifle karşısına çıkar.

Öte yandan, Mert'le Eylül'ün durumunu daha ciddi bir boyuta taşımak için Selim, Eylülün ailesi için  bir yemek daveti verir.. Bu davet Mert ve Eylül için çok önemlidir..