Gündem
23 Eyl 2014 14:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:45

Ünlü yıldızdan sürpriz açıklama: "Benim annem de Küçük Gelin"

Yeni sezonda reytingteki başarısıyla adından söz ettiren Küçük Gelin dizisinin yeni Melek Öğretmen’i Bengi Öztürk, Kehkeşan Dergisi’ne özel açıklamalar yaptı.

Daha önce yer aldığı dizilerdeki başarılı performansıyla tanınan Öztürk, annesinin de bir küçük gelin olduğunu ve büyük dramlar yaşadığını anlattı.

Mesleğinde 10. yılını dolduran ünlü oyuncu Bengi Öztürk, Beren Saat, Engin Akyürek gibi isimlerin de tanınmasını sağlayan “Türkiye’nin Yıldızları” yarışması ile oyunculuğa adım atmıştı. O günden bu yana Dönme Dolap, Şöhret, Sessiz Fırtına, Canım Ailem, Yalancı Bahar ve Dila Hanım gibi pek çok dizide rol alan Öztürk, şimdi Küçük Gelin dizisi ile ekranlara geri döndü.

Küçük Gelin dizisi ile izleyicilerin karşısında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten başarılı oyuncu, “Küçük Gelin, toplumumuzun en büyük sorunlarından birini anlatması bakımından dikkat çekici bir dizi. Bu yüzden her karakterin çok hassasiyetle işlenmesi, anlatılması ve gerçeği yansıtması gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada yapım önemli bir görevi üstleniyor.” değerlendirmesinde bulundu.

HER ŞEYDEN ÖNCE BEN DE BİR KÜÇÜK GELİN ÇOCUĞUYUM

Annesinin küçük yaşta evlendirildiğini belirten ünlü oyuncu “Her şeyden önce ben de bir küçük gelin çocuğuyum. Annem genç yaşta evlendirilmiş ve ağabeyimle arasında sadece 15 yaş var. Annemin zamanında yaşadığı acıları, neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ve içimde hissediyorum. Küçücük bir çocuğun daha ağzındaki süt kokusu geçmeden anne olabileceğine, birine eş olabileceğine inanmak çok büyük bir cahillik bence. Erken evlenmek diye bir kavram var bizim milletimizde. Ne demekse, ne işe yarıyorsa ben anlamış değilim. Her yaşın getirdiği bir hayat var. Bir çocuğunki sokakta oyun oynamak okula gitmek olmalı. Çocuk yaşta kendisinden büyük sorumlukları taşımamalı kesinlikle.” dedi.

Dizide oynadığı karakterler için “Ben anlatacağı bir şeyler olan, önemli mesajlar veren karakterleri oynamayı seviyorum.” diyen Öztürk, çocukluk yıllarından beri şarkıcı ya da oyuncu olmanın hayallerini kurduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu yakın dönemde bir sinema filmi ile izleyenlerin karşısında olacak.