Televizyon
01 Eyl 2014 11:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:37

Ünlü sanatçı erotik kliplere neden savaş açtı?

Erotik kliplere savaş açan ünlü sanatçı Niran Ünsal, canlı yayında muhafazakar olduğunu itiraf etti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına telefonla katılan ünlü sanatçı Niran Ünsal, samimi açıklamalarda bulundu.
Twitter üzerinden erotik kliplere savaş açan Ünsal, bu sivil hareketi neden başlattığını şöyle anlattı:

"Sanata ve sanatçıya olan kıymetin artması adına böyle bir hareket başlattı. Çünkü öz değerlerimiz, kültürümüz ve maneviyatımız yok olmak üzere. Sizin vesilenizle de bir kez daha duyurmak istiyorum; müzik için soyunma. Devlet el koy, destek ol."

Soma faciasının yaşandığında bile müzik kanallarının erotik klipleri yayınlamaya devam ettiğini söyleyen Niran Ünsal  "Kimse bana vicdan bahsetmesin, kimse bana sanattan da bahsetmesin" dedi. Ünsal twitter'da kendisini eleştirenlere de şöyle seslendi:

"Konsere mi ihtiyacın var?' diye soranlar; benim paraya ihtiyacım yok. Ben yılda 80 tane konser veriyorum, reklam yapmadan, bedenimi de teşhir etmeden iş yapıyorum. Benim çektiğim kliplerin hiç birinde anadan üreyen, adamlı kadınlı, yok kamçılı, zincirli, havuzların içinde saçma sapan şeyler yok. Yatak odalarımız televizyonlarda."

EROTİK KLİBİ OLDU MU?

Tahir Sarıkaya'nın, "Hiç erotik klip çektiniz mi?" sorusu üzerine Niran Ünsal, "Ne münasebet, asla. Bir tane klibimi gösteremezler yatakların içinde, adamlarla kadınlarla, kamçılarla... Bunlar sanata hizmet etmiyorlar" şeklinde konuştu.

Ünsal, Sarıkaya'nın "Muhafazakar mısınız?" sorusuna ise, "Evet kendime göre muhafazakarım, bununla da gurur duyuyorum. Bu ülkede bütün anne ve babalar muhafazakardır. Anne baba olmamış hiç kimse bu duyguya sahip değildir" yanıtını verdi.