Televizyon
26 Şub 2015 15:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

Ünlü oyuncu Survivor All Star için konuştu! Acun'u reddettim çünkü...

2012 Survivor şampiyonu, oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya Kanaltürk'teki 2.Sayfa programına konuk oldu.

Altınkaya, Survivor All Star'a katılmama nedenini şu sözlerle anlattı: "Survivor'a gitmeme nedenimle ilgili olarak ortaya bir iddia atılmış, kulağıma geldi.

Bu iddiaya göre, ben cezaevine girip çıkmışım, yurt dışına çıkış yasağım olduğu için Survivor'a gitmemişim.

Böyle bir şey asla yok. Cezaevinde bir gün bile yatmadım. İşin gerçeğini size şöyle anlatayım: Bundan 10 yıl önce gençlik hatası ya da cahillik olarak değerlendirilecek bir şey yaptım.

Dedemin karadeniz yapımı silahı üstümdeyken polise yakalandım. Bununla ilgili mahkeme oldu ama hiç takip etmedim. Geçen yıl Ağustos ayında dava sonuçlanmış.

Bu yüzden Silivri'ye gidip cezaevindeki işlemleri tamamladım ama tek bir gün bile yatmadım. Denetimli serbestlikle bırakıldım.

O günden sonra haftanın iki günü pazartesi ve çarşamba karakola gidip imza atıyorum. Nisan ayında denetimli serbestlik bitiyor. Hayatımda hiç silah kullanmadım.

 Bu olay dışında karakola bile gitmedim. Yurt dışına çıkış yasağım da yok. Bunun için denetimli serbestlik bürolarından izin alıp istediğin yere seyahat edebiliyorsunuz.



Survivor'ı kabul etmeme nedenim ailem ve eşim. Biliyorsunuz daha önce Survivor'da yarışırken annem rahatsızlanmıştı. Bu yüzden ailemden uzakta olmayı istemedim, teklifi kabul etmedim."