Gündem
17 Nis 2015 14:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:29

Ünlü isimlerden “Hayata Yelken Aç” projesi!

Organ bağışı konusunda toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen “Hayata Yelken Aç” projesi 18 Nisan’da gerçekleşiyor.

Sinema, tiyatro ve televizyon dünyasından çok sayıda ünlü ismin katıldığı “Hayata Yelken Aç Yelken Yarışı”, organ bağışı bekleyen binlerce insana umut olmak için hayata geçiriliyor.

Türkiye’de bir ilk
Organ bağışı konusunda toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla Organ Nakilleri Bilinçlendirme ve Geliştirme Derneği tarafından, Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi desteğiyle gerçekleştirilen “Hayata Yelken Aç Yelken Yarışı” ile yelkenler bu kez hayat vermek için açılıyor. Türkiye için bir ilk olma özelliği taşıyan proje, organ bağışı bekleyen binlerce insana umut olmayı amaçlıyor.

Ünlülerden tam destek
“Hayata Yelken Aç” projesi; sanat, müzik ve spor dünyasını profesyonel yelkencilerle bir araya getiriyor. Yarışmaya Zeynep Beşerler, Kıvanç Tatlıtuğ, Ceyda Düvenci, Burcu Kara, Özge Özberk, Begüm Kütük, Başak Dizer, Bülent Şakrak, Cengiz Semercioğlu, Edhem Dirvana, Fatma Turgut, Gripin, Hande Kazanova, Pakize Suda, Selda Alkor, Şevket Çoruh, Tanem Sivar, Tugay Kerimoğlu, Oylum Talu, Ömür Sabuncuoğlu ve Özgür Ozan da katılacak.

Rotamız yeni bir hayat
“Hayata Yelken Aç Yelken Yarışı”, 18 Nisan’da Kalamış Fenerbahçe Marina’da gerçekleşecek. Yarış, Kalamış’tan başlayacak ve Moda Deniz Kulübü’nde yapılacak kupa töreni ve Gripin konseri ile sona erecek. Organizasyonu Piangel Organizasyon ve Prestige&Premium Brands tarafından yapılan ve Memorial Sağlık Grubu, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF), Fenerbahçe Spor Kulübü, Setur Marinas katkılarıyla gerçekleşen “Hayata Yelken Aç” her yıl organ nakli bekleyenlerin sesi olacak. 

Yarış Programı - 18.04.2015

10.30 :Teknelere Dağılım
11.00 :Denize Açılış
12.00 :Yarış Başlangıcı
15.30 :Yarış Bitişi
Yer :Kalamış Fenerbahçe Marina

Ödül Töreni

17.00 :Kupa Töreni
18.00 :Gripin Konseri
Yer :Moda Deniz Kulübü