Gündem
01 Nis 2015 16:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:10

TSK'dan Balyoz açıklaması

Türk Silahlalı Kuvvetleri beraat ile sonuçlanan Balyoz davasıyla ilgili açıklama yaptı: TSK mensuplarının ve ailelerinin sevinçlerini paylaşıyoruz. Sorumluların cezalandırılmasını bekliyoruz

Türk Silahlalı Kuvvetleri beraat ile sonuçlanan Balyoz davasıyla ilgili açıklama yaptı: TSK mensuplarının ve ailelerinin sevinçlerini paylaşıyoruz. Sorumluların cezalandırılmasını bekliyoruz.

3. Yaptığımız suç duyuruları kapsamında, etkili ve süratli soruşturma yapılarak silah arkadaşlarımızı, ailelerini ve Türk Silahlı Kuvvetlerini derinden yaralayan kişilerin tespit edilerek, adil bir yargılama sonucunda hak ettikleri şekilde cezalandırılmaları beklenmektedir.

4. Bu karar çerçevesinde, beraat eden personelimizin, ailelerinin ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının sevincini yürekten paylaşır, kendilerine sağlıklı ve mutlu günler temenni ederiz.

5. Ayrıca, dün görevi başında menfur bir terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim KİRAZ şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yargı camiasına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.