Gündem
22 Nis 2014 23:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:06

TGRT Haber'in yeni logosu tanıtıldı

TGRT; logoları, ekran formatları ve renklerinde başlattığı değişimi duyurmak amacıyla İhlas Holding binasında bir lansman töreni gerçekleştirdi.

Törende TGRT’nin 21 yıl içinde imza attığı başarılarlarla ilgili bir kısa film izlendi. Ardından simgesel olarak eski logoya veda edildi ve yeni logo tanıtıldı.
Lansmanda bir konuşma yapan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Holding olarak başlattıkları değişim rüzgarını ve TGRT Ailesi nezdindeki dönüşüm hareketini şu sözlerle özetledi:
“Bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalarda ve faaliyette bulunduğumuz sektörlerde hep ‘öncü’ olacak kararlar almaya çalıştık. Bundan sonra da ‘Daima Öncü’ olmamızı sağlayacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. ‘Yeni Türkiye’nin Yeni Türkiye’si’ diyerek habercilikte gazetemizle ortaya koyduğumuz iddiayı, şimdi de TGRT Ailesi’yle pekiştiriyoruz. TGRT Haber, herkesin sesi olacak. İş dünyası, Türkiye tablosunu TGRT ekranlarından izleyecek. Siyasetin nabzı TGRT ekranlarında atacak. Yayın çeşitliliğimiz ve ekranlara taşıdığımız tartışma platformları ile gündeme yön vereceğiz. Medya sektöründe yaşanan dijitalleşmeyi ve sosyal medya entegrasyonunu da dikkate alarak, dönüşüm hamlesini televizyon ekranlarının ötesine de taşıdık. Tabletlerde, telefonlarda  ve web sitesinde de haberciliğin altın kurallarını sergileyerek daha dinamik bir habercilik  gerçekleştireceğiz.”