Medya
25 Tem 2014 10:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:30

Takvim ilk sayfasını Emre Uslu'ya ayırdı:Dön gel koçum çok güzel şeyler olacak

Takvim gazetesi bugünkü yayınının ilk sayfasını tamamen Emre Uslu'ya ayırdı ve ABD'deki Taraf yazarına "dön gel koçum çok güzel şeyler olacak" diye seslendi.

Cemaate operasyonun ardından gözlerin çevrildiği ismilerden olan Taraf yazarı Emre Uslu Takvim gazetesinin manşetinde boy gösterdi. Takvim'in ağır suçlamalara yer verdiği haberde ABD'deki Emre Uslu için "dön gel koçum çok güzel şeyler olacak" denildi.

Takvim, ABD'de ailesiyle birlikte alışveriş yaparken görüntülediği Emre Uslu için AVM'nin İngilizcesi olan Mall kelimesine yaptığı göndermeye "MALL'A BAK" başlığını attı. Uslu için "Paralel yapının operasyon yiyeceğini düşünerek yurt dışına kaçtı. Brüksel'de olduğunu söyleyerek tweetler attı. Oysa yıllarca, Türkiye'ye gelip emniyette görev almamak için 'Uçağa binemez' raporu alan Uslu, bulduğu ilk uçağa atlayarak cemaatin "abi'leri gibi ABD'ye hocasının yanına kaçmıştı." diyen Takvim, Twitter fenomeni Fuat Avni'nin de Emre Uslu olduğunu iddia etti.

Neredeyse bütün ilk sayfayı Emre Uslu'ya ayrıan Takvim, Taraf yazarının cemaatle olan ilişkisi ve geçmişine dair ağır suçlamalarda bulundu.