Televizyon
28 Haz 2015 23:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:41

Survivor All Star'da büyük sürpriz! Hangi isim adaya veda etti?

Survivor All Star'da bu akşam hem veda konseyi yaşandı, hem de Kıbrıs'ın diğer iki finalisti belli oldu.

TV8'in reyting rekortmeni olan yarışması Survivor All Star'da çok zor bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılara 8 hak verildi ve parkuru erken tamamlayıp topu da önlerindeki kovaya tahterevalli yardımıyla yerleştiren yarışmacı sayıyı kazanacaktı. İşte bu 8 hakkını en erken kaybeden isim Merve Aydın oldu ve Merve Aydın oyundan elendi. Finali Hasan ile Begüm oynadı.

Survivor All Star’da bu haftanın en önemli oyunu olan ve Kıbrıs’a gidecek üçüncü ismi belirleyecek Dokunulmazlık oyununda Hasan ve Begüm’ün mücadelesi nefesleri kesti. Gözleri bağlı bir şekilde rakamları doğru olacak biçimde yerleştiren yarışmacı sayıyı kazanacak ve 3 olan finale adını yazdıracaktı. Bu müthiş oyunda Begüm Hasan’dan daha iyiydi ve Begüm finale adını yazdıran isim oldu. Begüm Survivor All Star Kıbrıs finalisti oldu. Turabi ve Hilmicem sonrası Begüm Survivor’da Kıbrıs’a gitmeyi garantileyen üçüncü isim oldu.

Daha önce SMS birincisi olan Merve Aydın ile Gönüllülerde sık sık SMS birincisi olan Hasan karşı karşıya geldi.

SMS sonuçlarına göre Hasan elenirken Merve Aydın Kıbrıs'a giden son isim oldu. Tüm yarışmacılar sonucu şaşkınlıkla karşıladı.