Televizyon
28 Mayıs 2015 00:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:36

Survivor All Star'da adaya veda eden isim kim oldu?

Survivor All Star büyük eleme heyecanı yaşandı. Peki adaya kim veda etti?

Survivor All Star ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına göre bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı saat 23.00'da belli oldu. Survivor ünlüler SMS sıralamasında birinci Serenay ya da Anıl Tetik diye beklerken sonuç sürpriz oldu. Survivor All Star ünlüler SMS birincisi ilk kez Merve Aydın oldu.
Survivor All Star ünlüler takımı bu akşam ada konseyinde eleme heyecanı yaşanıyor. Survivor adasına veda edecek ismi belirlemesi açısından ünlüler SMS sıralaması sonuçları büyük önem taşıyor. Acunn Medya Survivor son SMS sıralamasını saat 23.00'da açıkladı.

SURVİVOR 'DA KİM ELENDİ?
Survivor All Star ada konseyinde Acun Ilıcalı 'nın açıkladığı ünlüler SMS sıralamasında haftanın birincisi herkesi şaşkına çevirdi. Ünlüler SMS sıralamasında hep sonuncu sırada yer alan Merve Aydın ilk kez Survivor 'da SMS birincisi oldu. Bu sonuç Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtını da hayli değiştirdi. Merve Aydın birinciliği açıklanınca ağladı ve konuşmakta güçlük geçti.

Sonuca inanmakta güçlük çeken Merve Aydın elenmesi için bir isim verdi. Merve Aydın "İki isim var. Biri canım gibi sevdiğim kardeşim Anıl. Tabii ki onu söylemek istemiyorum o yüzden tek bir isim kalıyor. O da Serenay' dedi.

SERENAY AKTAŞ NE SÖYLEDİ?
Serenay Aktaş ismi eleme adayı olarak söylenince "Hakkımda hayırlısı ne ise olsun. Burdaki kimse gitmek istemiyor. Ben her adımımı ailemi düşünerek atıyorum. Ben bunca zaman onlar için mücadele ettim. Bugün gitme adayı da benim gitmek istemiyorum. Annemi babamı mutlu etmek için Kıbrıs'a gitmeyi çok istiyorum" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.

DOĞUKAN MANÇO KİMİN ADINI VERDİ?
Doğukan Manço "Burda seçim şansım yok. Doğal olarak adını söyleyeceğim isim Anıl. Seçenek hakkım yok o yüzden konuşacak bir şeyim yok" diyerek elenmesini istediği ismi verdi.

Bu durumda Survivor All Star 'da elenme için 4 aday belirlenmiş oldu. Bu isimler Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu , Berna ve Serenay Aktaş oldu.

Acun Ilıcalı ünlüler takımından adaya veda eden ismin Berna olduğunu açıkladı.