Televizyon
27 Mayıs 2015 09:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:35

Star'ın reytingi bol dizisi Erdoğan'ın yayınına takıldı

Geçen hafta Hatice Şendil'in evliliği nedeniyle senaryo değişikliğinin yaşandığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi dün akşam ani bir şekilde sona erdi.

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve reyting listesinde üst sıralarda yer alan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi bu hafta da izleyicilerine hayal kırıklığı yaşattı. 

Başrollerini Özcan Deniz ile Hatice Şendil'în paylaştığı 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisi dün akşam Cumhurbaşkanı Özel yayını nedeniyle dizinin bitimine yaklaşık 1 saat kala ani bir şekilde sona erdi.

Geçen hafta 5 yıllık sevgilisi Burak Sağyaşar’la evlenecek olan Hatice Şendil'in özel durumu nedeniyle senaryoda değişikliğe giden Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi, bu hafta da NTV-Star TV canlı ortak canlı yayınına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel yayınına takıldı. 

Dizinin en heyecanlı anlarının yaşandığı dün akşam ki bölümünde yayının kesilmesi izleyicileri hem üzdü, hem şaşkına çevirdi.  Star Tv ekranlarında önce dizinin yönetmeninin adı belirdi ardından set ekibinin. Ancak konu ile ilgili herhangibir açıklama yapılmadı. Kaderimin Yazıldığı Gün'ün dün akşam ki hayal kırıklığını nasıl telafi edeceği ise merak konusu.