Televizyon
26 Şub 2015 10:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

Paramparça dizisinde Nurgül Yeşilçay kaç dakika görülüyor?

Milliyet'ten Sina Koloğlu, izlediği dizi ve programları köşesine taşıdı.. İşte Koloğlunun o yazısı.

Ev ahalisiyle ‘Paramparça’ dizisini izlerken dikkatimizi çekti; Nurgül Yeşilçay çok fazla görünmüyor. Ben de oturdum, son bölümde kaç dakika oynamış bakayım dedim. Saat 21.00’de yeni bölüm başladı. Aradaki reklamları çıkarınca kemiksiz 2 saat...
Nurgül Yeşilçay’ın yaklaşık oynadığı süre, 19 dakika...
Bundan önceki bölümde yaklaşık oynadığı süre 10 dakika...

Ekip iyi olunca
İki saat kemiksiz dizinin 19 dakikasında Nurgül Yeşilçay son 8 dakika hariç dizideki yakın arkadaşı ‘Derya’nın evinde. Bu bölümde Elvin Aydoğdu (Derya) ile aynı süreyi paylaşmış oldular.
Geriye kalan yaklaşık 101 dakikayı ise, diğer oyuncular aralarında pay ediyorlar. Bütün hikaye burada başlıyor.
Erkan Petekkaya da diğer ekiple Nurgül Yeşilçay’a pas atıyor aslında. Eh final için dinlenmiş bir Nurgül Yeşilçay çıkıyor ve son 8 dakika ‘Özkan’la son sahneye kadar gidiyor.
Bu dizi tutuyorsa Nurgül Yeşilçay ekibe teşekkür etmeli. Ayrıca bu formülü bulan yönetmene de...

‘KARDEŞ PAYI’NIN YENİ GÜNÜ

‘Kardeş Payı’ cumartesi 22.15’e alındı. Bu dizi ‘total’ dedikleri kitlenin dizisi değil.
Yerine ‘Ve Kazanan’ getirildi. ‘Ve Kazanan’, ‘çok izlenen’ zaman diliminde ilk üçe girecek bir yarışma olur mu? Pek emin değilim. İdare eder o başka. Ama bir kanalın ‘benim çok izlenen zaman dilimindeki iddialı yapımım’    kategorisinde değil.
Bundan sonraki kuşağa ‘Kardeş Payı’ canlılık getirir.

Ortaya karışık espri
Diziye gelirsek; yer yer gülüyorum (mesela kahvehanede sandalyelere formaların asılması esprisi hani, soyunma odalarında her futbolcunun formasının yeri bellidir ya, oraya gönderme gibi güzel ayrıntılar) ama bana göre şu ‘her an espri patlatalım’ zorlamasından vazgeçmiyorlar. Yeni konu yok, ortaya karışık espri...

‘BEŞ KARDEŞ’ BAŞKA ZAMAN

Süre mi uzun geliyor? Bir türlü toparlanamıyor. İzlerken bir keyifsizlik, bir nereden başlasak hali hissediyorum. Ekibe ve Onur Ünlü’ye hayran bir kitle var ve onlar sahipleniyorlar. Ama yeter mi bilemiyorum.

MAÇ YAYINLAMAK ZORUNLU MU?

M. City - Barcelona maçı sanki 1980 yılında oynanıyor. Nostalji serisinden bir maç. Oyuncuların ne yüzü, ne numaraları görünüyor.
Bilmem kanalın üst düzey yöneticileri evlerinden izlediler mi?