Televizyon
23 Tem 2014 15:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:29

Nihat Hoca'ya sesi titreyerek sordu; Annem beni 2.5 yaşında...

Nihat Hatipoğlu bu kez küçük bir izleyicisinin sorusuna yanıt verdi.

Nihat Hatipoğlu, ATV’de yayınlanan iftar programında bu kez küçük bir izleyicisinin sorusuna yanıt verdi.

Ramazan ayında gerçekleştirdiği  sahur ve  iftar programlarıyla milyonları ekrana bağlayan Nihat Hatipoğlu’na vatandaşların soruları da gelmeye devam ediyor.

SESİ TİTREYEREK SORDU, ANNEM 2.5 YAŞINDA BIRAKIP GİTTİ

Henüz 2.5 yaşındayken annesi tarafından terk edildiğini, bunun günahının olup olmadığını Hatipoğlu’na soran küçük izleyici kendisini dede ve babaannesinin büyüttüğünü söyledi.

İlk olarak annesi tarafından terk edilen çocuğu bakıp büyüten dede ve büyükanneyi tebrik edip ellerinden öptüğünü söyleyen Hatipoğlu, “Bir ana evladını 2.5 yaşında bırakmamalı, benim bildiğim ana bırakmaz bırakmamalı, kocandan ayrılabilirisin, sevmeyebilirsin, kavga edebilirsin, boşanabilirsin ama çocuğunu nasıl dışarı bırakırsın kime bırakırsın. Şimdi bu iki mübarek insan var onlar bu delikanlıya bu güzel çocuğa babalık analık yapmışlar ya olmasaydı kimse, ya hayatta olmasalardı kim bu çocuğu koruyacaktı? Bu çocuklar Allah muhafaza etsin uyuşturucu düşmezler mi, bali kullanmazlar mı, köprü altlarında bazı kötü yerlerde uyuyan bu çocuklar hep aile dramını yaşamış çocuklar değiller mi, yazık günah değil mi?” dedi.

ELLERİNİ HEP KALDIRDIĞINDA…

Sözlerine “Delikanlı o büyük bir günahtır, ama sen o günahı  annenizin yaptığı yanlışı unut, senin yanında çok güzel bir ninen var güzel bir deden var onları sev. Ellerini hep kaldırdığında Allah’ım dedeme ve nineme  bana yaptığı iyiliklerin karşılığında sende onlara merhamet et de. Hiç merak etme seni Allah koruyacak, korumuş zaten vesile etmiş, eli öpülesi iki yaşlı güzel insanı da Allah ahirette özel koruyacaktır hiç endişeniz olmasın” diyerek sözlerini tamamladı.