Televizyon
30 Mar 2015 16:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

'Nickelodeon Kids’ de ödül kazanan isimler belli oldu!

Birçok ülkede çocukların, sevdikleri film ve müzikleri oyladıkları, 28. 'Nickelodeon Kids Choice Awards' ödül töreni, Los Angeles’daki Fabulous Forum’da yapıldı.

Çocuklar 500 milyondan fazla oy göndererek bir rekora imza atmış oldu. Bu yılki tören, canlı yayınlanmasının yanı sıra, online mecradaki yenilikleriyle de, dünya çapında çocukların ve ailelerinin gecenin bir parçası olabilmesini sağladı.

Bu yılki, Nickelodeon Kids’ Choice Awards ödül töreninde, favori çocuk şovu ödülünü, ‘Austin&Ally’; favori kadın ve erkek oyuncu ödüllerini ise bu dizinin oyuncuları Ross Lynch ve Laura Marano aldı. Favori çizgi film, ‘Sponge Bob SquarePants’, favori reality şov ‘Dance Moms’, favori yetenek yarışması ‘The Voice’ ve favori aile şovu ‘Modern Family’ seçildi.

‘The Hunger Games: Mockingjay-Part I’in favori film seçildiği oylamada ‘Big Hero 6’ de favori animasyon filmi seçildi.

Oylama sonucunda, Angelina Jolie , ‘Maleficent’ filmindeki rolüyle ‘Favourite Villian’ ödülüne, Ben Stiller’da ‘Night at the Museum: Secret of the Tomb’ filmindeki oyunculuğuyla favori erkek oyuncu ödülüne layık görüldü. ‘The Hunger Games: Mockingjay Part I’ ile favori aksiyon erkek oyuncu ödülünü alan Liam Hemsworth’un rol arkadaşı Jennifer Lawrence, hem bu filmdeki hem de X-Men:Days of Futura Past’deki performansıyla favori kadın aksiyon yıldızı ödülünü aldı. Emma Stone ise ‘Amazing Spider Man-2’ filmindeki performansıyla favori kadın oyuncu seçildi.

Favori müzik grubunun ‘One Directon’ seçildiği gecede, favori erkek şarkıcı, ‘Nick Jones’, favori kadın şarkıcı ‘Selena Gomez’, favori yeni şarkıcı ise ‘Fifth Harmony’ oldu.

Ayrıca, Jessi J, Ariana Grande ve Nicki Minaj’ın şarkısı olan ‘Bang Bang’ , ‘Yılın En İyi Şarkısı’ ödülüne layık görüldü. Gecede, ‘Minecraft’ en bağımlılık yaratan oyun, ‘Diary of a Wimpy Kid Series’ ise favori kitap seçildi.