Gündem
27 Ağu 2015 14:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:50

Mutlu Kaya için Sibel Can noktayı koydu!

Sibel Can'dan nefret ediyorum, yalan söylüyor diyen Mutlu Kaya hakkında sorular sorulara cevap veren konuşan Sibel Can son sözünü söyledi.

Etiler'de gittiği kuaför çıkışı görüntülenen Sibel Can, son dönemde gündeme bomba gibi düşen Mutlu Kaya'nın söyledikleriyle ilgili son sözünü söyledi.

Kıskanç eski nişanlısının saldırısına uğrayan Mutlu Kaya'nın "ondan nefret ediyorum" söylemi yüzünden magazin gündemine bomba gibi düşen Sibel Can Etiler'de kuaför çıkışı görüntülendi.

Yarışma programında keşfettiği Mutlu Kaya'nın silahlı saldırıya uğramasının ardından yardım edeceğini söyleyen Sibel Can bu sözünde durmayarak Mutlu Kaya'yı yalnız bıraktığı iddia edilmişti.

"GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPTIM"

Sibel Can bu konu hakkında gerekli açıklamayı yaptığını ve daha fala konuşmak istemediği söyledi. Önümüzdeki günlerde söz ve bestesinin Tarkan'a ait olduğu yeni bir single ile sevenlerinin karşısına çıkacağını söyleyen Sibel Can, klip çekimleri için de çalışmalara başladığını söyledi. Klibinde, Engincan ve Melisa'nın oynamak istemediğini de söyleyen Can, görüşmelerin yapıldığını ve kimin oynayacağının netleşmediğini de ekledi.