Televizyon
22 Kas 2015 09:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:11

Kısmetse Olur'da kim elendi yeni yarışmacılar kim?

Kısmetse Olur'da kim elendi belli oldu. Kismetse Olur 21 Kasım elemesinde damat adaylarından Yasin elendi. Peki gelin adaylarından kim elendi?

Kısmetse Olur yarışmacılarından bu hafta kim elendi belli oldu. Kısmetse Olur 21 Kasım elemesinde damat adaylarından Yasin elendi.Gelin adayları arasından ise Burçak İmre elendi. Peki elenip de yeniden eve dönen gelin ve damat adayı kim oldu?

Kısmetse Olur 21 kasım eleme gecesinde SMS oylaması sonucu Ayça ve Emre koruma altındaydı. Haliyle damat ve gelin adayları bu isimleri elenmek üzere yazamadı. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı saat 18.00'da Kanal D ekranlarında verildi.



KISMETSE OLUR 21 KASIM HANGİ DAMAT ADAYI ELENDİ ELENDİ?
Önce damatlar arasından elenen isim belirlendi. Kısmetse Olur evine son olarak giren Yasin ilk haftanın sonunda elenen isim oldu. Gelin adayları Yasin'i evlilik programından eledi.



KISMETSE OLUR HANGİ GELİN ADAYI ELENDİ?
Damat adayları ise gelin adayları elemesinde yeni isimlerden Burçak İmre'yi yolladı. Burçak İmre elendiğini öğrenince gözyaşları içinde veda etti.



KISMETSE OLUR - YENİ YARIŞMACILAR KİM?
Kısmetse Olur yarışmasına bu hafta yeni damat ve gelin adayı yerine eski isimler dönüş yaptı. Bu isimler ise gelin adaylarından Daniella ile damat adaylarından Eser oldu. Daniella Kısmetse Olur evinin en kavgacı ve fitneci ismiydi haliyle geri dönüşü şok etkisi yarattı. Peki Eser kimdir? Hatırlanacağı gibi Eser ve Cansel arasında yakınlaşma vardı. Eser'in geri dönüşü Erdem üzerinde soğuk duş etkisi yarattı. Eser son olarak Cansel'e dışardan ilanı aşk şiiiri yollamıştı.

Kısmetse Olur'dan elenen Burçak İmre kimdir?
33 yaşındaki Burçak aslen İzmirli. Kova burcu olan Burçak, özel bir şirkette genel müdür.
Anne tarafından Bulgaristan göçmeni olan Burçak 4 kız kardeşin en küçüğü. İstanbul'da yaşayan Burçak daha önce evlilik ve nişanlılık yaşamamış. Bugüne kadar evlenmemesinin sebebini 'kariyerime odaklandım' diyerek açıklamıştı.



KISMETSE OLUR DAMAT VE GELİN ADAYI KİM KORUMA ALTINDA?
Kısmetse Olur yarışmasında 20 Kasım cuma akşamı koruma altına alınan isimler belli oldu. Kısmetse Olur evinde önce SMS oylaması sonucunda koruma altına alınan gelin adayının ismi açıklandı. Emre ile aşk yaşayan Ayça halk oylaması sonucunda bu hafta koruma altına alınan gelin adayı oldu.



KISMETSE OLUR - KORUMA ALTINA ALINAN DAMAT ADAYI KİM?
Kısmetse Olur'da bu hafta damat adaylarından kimin koruma altına alınacağı büyük merak konusuydu. Emre mi yoksa yeni bir aşka adım atan ve bu haftayı hayli olaylı geçiren Erdem mi?
SMS oylaması sonucunda cumartesi akşamı koruma altında olup elenemeyecek isim yine Emre oldu.