Televizyon
02 Tem 2015 13:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Hangi ünlü haber sunucusu ekranlara "mutfakta" dönüyor? (Medyaradar/Özel)

Peşpeşe yaptığı atılımlarla adından söz ettiren Türkiye'nin yükselen tematik kanalı Planet Mutfak'ta yepyeni bir program başlıyor: Mutfakta Star Var!

Birbirinden ünlü isimlerin hayallerindeki ya da hayatlarındaki isimlere yemek yaptığı program bir nevi food talk show olarak da tanımlanabilir. Yapımcılığını Ozan Pezek'in üstlendiği programı ise ekranların deneyimli ismi Burçin Atılgan sunuyor.

Kanal 6 ile başladığı habercilik macerasını Show TV’de kahvaltı haberleriyle devam ettiren; Kanal D ekranlarında gündüz kuşağında Pakize Suda ile Konuşa Konuşa adlı programla sevenleriyle buluşan Burçin Atılgan, bu kez de  Mutfakta Star Var ile alışılagelmiş mutfak programlarının dışına çıkıyor.



Burçin Atılgan’ın program boyunca haberci kimliğini öne çıkararak sorduğu nitelikli sorular karşısında samimi yanıtlar veren konuklar; özel hayatlarına dair çok özel  açıklamalarda bulunuyor.

Mutfakta Star Var, benzersiz dekoruyla da rakiplerine fark atıyor. Program  dünyaca ünlü Amerikalı otel zinciri Marriott bünyesindeki  Marriott Hotel Şişli’nin The Dish Room adlı restoranında çekiliyor.

Bol baharatlı, az acılı, çok tatlı, hoşsohbet, eğlencenin, şarkı -türkünün eksik olmadığı “Mutfakta Star Var “Pazar günleri saat 12.00’de Planet Mutfak’ta. 

MEDYARADAR/ÖZEL