Gündem
19 Şub 2015 00:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:03

Gazeteci Nuh Köklü'nün katil zanlısı tutuklandı!

Gazeteci Köklü'yü (46) bıçaklayarak öldüren Serkan Azizoğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından öğleden sonra Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen Serkan Azizoğlu'nun, savcılıkta verdiği ifadede, dün akşam , işlettiği baharat dükkanında tek başına olduğunu belirterek, "21.00-21.30 sıralarında 15-20 kişilik bir grup birbirlerine kartopu atıp şakalaşıyordu. Bu sırada şahısların attığı kartopları camıma isabet etmeye başladı. Camım kırılmadı ama durumdan rahatsız olduğum için, 'Arkadaşlar camım pahalıdır, kar topu oynamayın' dedim. 'Tamam' dediler ama 2-3 dakika sonra camlara daha çok kartopu atmaya başladılar. Kasti olduğunu düşündüm. Dükkandan çıkıp gruba bağırdım. İçlerinden biri gırtlağıma sarıldı. Yüzüme rastegele vurmaya başladılar" dediği öğrenildi.

"OLAY, DÜKKANIMIN CAMINA KARTOPU ATMALARI YÜZÜNDEN OLMUŞTUR"

Bunun üzerine dükkanına girdiğini belirten Serkan Azizoğlu'nun, dükkandan sopa alarak kalabalığa savurduğunu, gruptakilerin de sopayı elinden alarak kendisine vurmaya başladıklarını söylediği belirtildi. Elinde bıçak olduğunu anlatan zanlının, "Çöp konteynerini üzerime devirdiler, üzerimde de bir şahıs vardı. Ben kolumu kaldırarak üstümden atmak isteyince, elimdeki bıçak üzerimdeki adama denk gelmiş. Şahsı bıçakladığımdan bile haberim yok, öldüğünü sonradan öğrendim. Olay benim dükkanımın camına kartopu atmaları ve beni aşırı derecede dövmeleri yüzünden olmuştur. Onları bıçakla kovalamadım. Onlar beni dövdü, bana iftira atıyorlar. Ben de darp edilmemden dolayı onların hepsinden şikayetçiyim. Olaydan dolayı çok üzgünüm, pişmanım" dediği öğrenildi.

"KASTEN ÖLDÜRME" SUÇUNDAN TUTUKLANDI

İfadesinin ardından "Kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanması istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Serkan Azizoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.