Gündem
04 Mayıs 2015 18:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:31

Gülben Ergen parası olmayınca otostop çekti!

Bir arkadaşına gitmek için taksiye binmesi gereken Gülben Ergen, parası olmayınca çareyi otostop çekmekte buldu.

Bebek’te sabah sporunu yapmak üzere yürüyüşe çıkan Gülben Ergen, yakın bir arkadaşının ani daveti karşısında planını değiştirmek isteyince başına son derece ilginç şeyler geldi. Yanında taksi parası olmayan Gülben Ergen, gülümsemesini biliniriliğine ekleyince önünden geçen ilk aracı durdurdu ve bindiği araçta başından geçenleri sosyal medya hesabından anlattı. İşte Gülben Ergen’in ağzından o sabah macerası.

Şimdi şöyle oldu. Bugün Elvan’ın Doğum günü… Sabah konuştuk, sonra ben yürüyüşe çıktım. O da bana yakın bir yerde olduğunu yazdı ve 'gel' dedi. Aslında yürüyüşümü kısa kesmezdim ama hadi görmüş olurum dedim. 'Taksiye atla gel' deyince, e vakti de kısıtlı 15-20 dakikaya çıkmam lazım deyince…Napıcam?



İmkânsız diye bir şey var mı? Yanımda çantam yok. E yürüyorum param da yok. Bir bayan geliyor arabasıyla… En sıcak gülümsememle iki elimi birden kaldırdım. Kadıncağızın yoldan birini almak gibi bir niyeti yoktu. Gözlüğümü çıkartıp iyice ağzım kulaklarımda gülümsememle kendisini durdurdum. Biraz geçmişti beni durduğunda. Koşuverdim, biniverdim. Kamera şakası değil dedim. O da telefondaki arkadaşına 'Kapatıyorum çünkü arabama Gülben Ergen bindi' dedi. İki bebeği olduğunu öğrenip, Elvan’ın doğum gününü ve taksiye binemediğimi anlatırken, geliverdik ve arkadaşıma yetişmiş oldum. İşte böyle başladım haftaya.