Televizyon
24 Kas 2014 15:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:56

Fox TV dizisi bu akşam final yapıyor!

Fox tv dizisi bu akşam yayınlanacak olan bölümle ekranlardan ayrılıyor.

Emanet 13. bölümde Zelal'in hamilelik sevinci ekran başındakileri de mutlu edecek. Final bölümü bu akşam 20.00'de yayınlanacak.

Fox TV'nin başrollerinde Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz'ın yer aldığı 'Emanet' isimli dizisi bu akşam ekrana veda ediyor. Gold Yapım imzalı dizi Eylül ayında yayın hayatına başlamıştı.

Dizinin bu akşam 20.00'de ekrana gelecek 13. bölüm (final) konusu şöyle:

Aslan artık tüm gerçekleri öğrenir. Zelal, ise hamile olduğunu öğrenir, artık yuvasını kimsenin yıkamayacağını düşünür. Ekrem ise Fırat'ı ortadan kaldırmak ister. 

Simge, Fırat'ı takıntı haline getirmiştir. Simge, Zelal'in gerçekleri bilmediğinin farkındadır. Halit'in katilinin Fırat olduğunu Zelal'e söylemek ister. Fırat, Zelal'i kaybetmek istemez Simge'nin tehditlerine sessiz kalır.  Meryem Sermanlı, torunu Aslan ile evlenecek olan Simge'ye evlilik sözleşmesi imzalatır. Aslan, Simge'nin sürekli yalan söylediğine şahit olur ve Simgenin Fırat'a olan takıntısının geçmediğini öğrenir. Simge'den ayrılan Aslan artık tüm gerçekleri öğrenir. Simge'nin kaybedecek bişeyi yoktur artık. Zelal hamile olduğunu öğrenir. Bu mutlu haberi herkese aynı anda vermek ister. Bu özel haber gece için bütün hazırlıkları Zelal kendi elleriyle hazırlar.  Fırat, Zelal'in hamile olduğunu öğrenir ve artık bu yuvanın artık kimsenin yıkamayacağını düşünür. Simge bütün öfkesini Zelal'den çıkarmak ister. Simge gerçekleri Zelal'e anlatmadan önce de Ekrem'le iş birliği yapar. Ekrem'in artık kaybedeceği bir şey yoktur. Ekrem Fırat'ı ortadan kaldırmak ister.