Gündem
22 Mayıs 2015 10:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

Fenerbahçe yenildi sosyal medya yıkıldı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a elenerek hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal sosyal medyanın diline düştü.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İsmail Kartal, ilk maçta elde ettikleri önemli avantajı kullanamadıklarını belirterek, "Gençlere şans verip A takıma oyuncu çıkarmak, az şans bulan oyunculara maç temposu kazandırmak hedefindeydik. Buraya kadarmış" ifadelerini kullandı.

BEN SUÇLUYUM

Bursaspor'un Türkiye'de en iyi futbol oynayan takımlardan biri olduğunu kaydeden Kartal, yeşil-beyazlı ekibe finalde başarılar dileyerek, "Başta ben ve oyuncularım olmak üzere böyle bir mağlubiyetten dolayı taraftarımızı üzdüğümüz için onlardan özür diliyoruz. Fenerbahçe takımı evinde, deplasmanda 2-1 kazandıktan sonra 3-0 mağlup olmamalı. Burada hepimiz suçluyuz. Oyuncularımızı kenara ayırarak en başta ben suçluyum. Taraftarımızdan özür dileriz. Bu maç geride kaldı. Hafta sonu oynanacak maçlara konsantrasyon sağlamak için yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız" şeklinde konuştu.

İŞTE SOSYAL MEDYA CAPSLERİ(FOTO-GALERİ)

HERKESİN DİLİNE DÜŞTÜ

Deneyimli teknik adam sezon başından bu yana gerek oyuncu seçimleriyle gerek taktikleriyle sık sık taraftarların tepkisini çekiyor. Son olarak oynanan kötü futbol ve kaçan Kupa sebebiyle maçtan sonra sosyal medyada kullanıcıların diline düşen İsmail Kartal'ın bu fotoğraf ve yorumlara ne cevap vereceği ise merak konusu.