Gündem
10 Mar 2015 11:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:06

Duygun Yarsuvat'tan 'Gelenek bozulmadı' açıklaması!

Fenerbahçe derbisi sonrası "Gelenek bozulmadı" sözleriyle infial yaratan başkan, oyuna geldiğini söyledi: Taraftar sandığım biri 'Gelenek bozulmadı başkanım' dedi; ben de 'Evet' dedim.

Kaybedilen Fenerbahçe debisi sonrası "Gelenek bozulmadı" sözleriyle infial yaratarak camia ve taraftarların tepkisini çeken Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, bu açıklamasına, taraftar zannettiği bir kişinin gazeteci çıkmasını gerekçe gösterdi. 'Oyuna geldiğini' söyleyen Galatasaray'ın 1 numarası, olay olan sözleriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. İşte sarı-kırmızıların tepkisini çeken açıklamaların perde arkası: "Maçtan sonra asansörde daha sonra gazeteci olduğunu öğrendiğim ve 'taraftar' sandığım biri 'Gelenek bozulmadı başkanım' dedi; ben de 'Evet' cevabını verdim. Yani durduk yere böyle bir şey söylemedim, gazeteci oyununa geldim!"

Papa da aynı şeyi yaşamış
Başına gelen olaya benzer bir şeyi geçmişte Papa'nın da yaşadığını ifade eden Duygun Yarsuvat, bu örneği de anlatarak kendisini savundu: "Papa, New York'a gelmiş; 'Randevuevine gidecek misiniz?' diye sormuşlar. Papa da 'New York'ta randevuevi var mı ki?' demiş. Ertesi gün gazetelerde manşetlerde 'Papa randevuevi var mı diye sordu' diye verilmiş."

TAKIMI ÇOK BEĞENDİM

Mağlubiyetten dolayı moralinin bozuk olmadığını söyleyen başkan, yenilgiye rağmen takımı çok beğendiğini kaydetti ve şöyle devam etti: "Futbolcular birbirine son derece saygılıydı. Hem sahada hem tribünde ortam iyiydi. Maçtan sonra bir takım olaylar yaşanmış ama onlar benim ilgimi çekmiyor. Dostça bir derbi oynandı."

ŞANSLAR EŞİT

F.Bahçe'ye yenilerek avantaj kaybeden Galatasaray'da, baskan Duygun Yarsuvat son olarak Galatasaray, Fenerbahçe ve Besiktas'ın sampiyonluk sansının esit oldugunu söyledi. "Puan tablosu ortada. Sanslar esitlendi. Bizim sansımız da yüzde 33" diyen baskan, sampiyonluga inandığını kaydetti. (Sabah)