Medya
31 Mar 2015 11:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Dilipak'tan bomba iddia: 7 Nisan'da kimin seks kasedi çıkacak?

Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın iddiasına göre Cemaat 7 Nisan'da aday listeleri açıklanınca düğmeye basacak.

7 Haziran 2015 seçimleri için Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak'tan bomba iddialar geldi. Dilipak'ın iddiasına göre Cemaat 7 Nisan'da aday listeleri açıklanınca düğmeye basacak. AKP'li adayların karı-kız kasetleri ve para ilişkilerini deşifre edecek.

"Ok yaydan çıkmadan gereken tedbiri almak gerek.. Son pişmanlık fayda sağlamaz" diyen Abdurrahman Dilipak, Cemaatin harıl harıl Pensilvanya'daki arşivleri karıştırdığını öne sürdü. 'Benden söylemesi. İş işten geçmeden bir şeyler yapmak gerek" diyen Dilipak, Cemaatin 7 Nisan'da AKP aday listeleri açıklanınca yeni 'seks' kasetlerini piyasaya süreceğini öne sürdü.
İşte Abdurrahman Dilipak'ın şaşırtan iddiaları:

"Pensilvanya arşivlerini didik didik edecekler, AK Parti ve diğer partilerin aday listelerini gözden geçirip, kim dost, kim düşman, kimin dosyası-kaseti var ortaya dökecekler.. Seçim stratejilerini bu çalışma üzerine oturtacaklar..

CEMAAT TEPELERİNE BİNECEK

Karı-kız, para ilişkisi olanlar keşke kendileri çekilseler.. Haber veriyorum cemaat tepelerine binecek. Eğer cemaate teslim olurlarsa, parti işlerini bitirecek. Özellikle de eskiden cemaatle iş tutup, şimdi cemaate karşı partinin yanında imiş gibi gözüken, kraldan fazla kralcılara dikkat.. Akademisyen, işadamı, bürokrat, yurtdışı seyahatlerde ipin ucunu kaçıranlar için adaylık dua ile istenen bir belaya dönüşebilir..

7 NİSAN'DA HERŞEY MÜBAH OLACAK

7 Nisan'da adaylar belli olur olmaz havalarla birlikte siyaset de ısınacak.. Cemaat ise süreç içinde siyaseti an be an izleyecek. Bu süreçte her şey mübah olacak gibi, hakaret, tehdit, şantaj, iftira.. Gayeye giden her yol mübah. Kıran kırana bir mücadele olacak.

KADIN ZAAFI OLAN AK PARTİ ADAYI YAKAR

AK Parti, aday adayları arasındaki paralelcilere karşı gösterdiği hassasiyetin aynısını yine aynı listedeki, para ve kadın zaafı olanlara karşı göstermesi gerek.. O kişiler listeye girer ya da elenmezlerse hem partilerine, hem de kendilerine de zarar verecekler.. Korkak, risk almayan adamlar da bu süreçte siyasetten uzak tutulurlarsa iyi olur..