Medya
23 Eki 2014 11:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:51

Cumhuriyet'in yazar kadrosuna yeni bir isim!

Utku Çakırözer'in Genel Yayın Yönetmeni koltuğuna oturmasından sonra yeniden yapılanma içerisine giren Cumhuriyet'in yazar kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Taraf'tan ayrıldıktan sonra 2 yıl t24 sitesinde köşe yazıları kaleme alan Gülengül Altınsay, Cumhuriyet'in yazarları arasına katıldı.

Altınsay, Cumhuriyet'te bugün yayınlanan köşe yazısında gazetenin kadrosuna katılma sürecini okurla paylaştı.

Doksanlı yılların başında Cumhuriyet için bir röportaja imza atan Altınday, gazetede futbol yazılarıyla yer alacak. 

İşte, Altınsay'ın Cumhuriyet'e 'merhaba' dediği köşe yazısı:

Merhaba Cumhuriyet

Gözümü açtım Cumhuriyet’i gördüm. Okuduğum ilk gazetenin Cumhuriyet olması tabii ki benim özgür tercihim değildi. Çocuktum çünkü. Annem ve babam ta o zamanlar Cumhuriyet okuruydu. Babam zaman içinde değişimlere uğramıştı ama annem bıraktığım yerde duruyor. Yine evine giren tek gazete Cumhuriyet.  Bu yüzden de zaten kızının artık Cumhuriyet’te yazıyor olması onu çok heyecanlandırdı. Aslında Cumhuriyet sayfalarında yer bulmam yeni değil. Doksanlı yılların başı olmalı. Rıdvan Dilmen röportajı yapmıştım Cumhuriyet için. Rıdvan’ın ardı ardına ameliyatlar geçirdiği ve futbolu bırakma raddesine geldiği bir dönemdi. Ve söyleşinin yayımlanmasını genç yaşta kaybettiğimiz sevgili arkadaşım Taner Kutlay sağlamıştı. Hatta daha sonra yine aramızda artık olmayan değerli ağabeyimiz Abdülkadir Yücelman beni Cumhuriyet’e almak istemişti ama olmamıştı. 

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.