Gündem
27 Şub 2015 13:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

Beşiktaş'ın galibiyeti İngiliz basınında: Beşiktaş, Liverpool'u nakavt etti!

İngiliz televizyon kanalı ITV4 yorumcuları Beşiktaş'ın galibiyetini; "Maçı kazanmayı hak eden Beşiktaş, Liverpool'u nakavt etti" ifadeleriyle duyurdu.

Beşiktaş'ın Liverpool'u penaltı atışları sonunda 5-4 mağlup ettiği UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş maçını naklen yayınlayan İngiliz televizyon kanalı ITV4 yorumcuları, siyah beyazlı takımın kazanmayı hak ettiğini söyledi.

İkinci devre Liverpool üzerinde baskısını kuran Beşiktaş'ın çok tehlikeli bir takım olduğunu vurgulayan ITV4 yorumcuları, "İlk devre Liverpool maça hakim oldu. İkinci devre Beşiktaş, Liverpool'a sorun yarattı. 72. dakikada Tolgay'ın golünden sonra Beşiktaş, Liverpool'a kolaylık göstermedi. Beşiktaş ikinci yarıda daha iyi oynadı. Beşiktaş taraftarı, takımlarını da çok iyi destekledi. Statta muhteşem bir atmosfer vardı. Beşiktaş ikinci devre maça geri döndü ve hakimiyeti ele geçirdi. Maçı kazanmayı hak eden Beşiktaş, Liverpool'u nakavt etti" ifadesini kullandı.

Hakemin iyi bir maç yönettiği de kaydeden yorumcular, Demba Ba'nın son dakikalarda direkten dönen topu üzerine de, "Ba, Liverpool'a eskiden yaptığı azizliği tekrar yapıyordu" değerlendirmesinde bulundu.